Libnet.ro
UNICEF

23:00

Criza refugiatilor: ce planuri are guvernul roman

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Criza refugiatilor: ce planuri are guvernul roman

Premierul Victor Ponta s-a intalnit vineri, la Belgrad, cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, cei doi discutand despre criza refugiatilor si stabilind ca cele doua guverne sa se informeze reciproc si sa continue eforturile comune pentru combaterea. continuă pe Wall-Street Ro

Guvernul roman si guvernul sarb vor colabora in privinta crizei refugiatilor

Premierul Victor Ponta s-a intalnit ieri, la Belgrad, cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, cei doi discutand despre criza refugiatilor si stabilind ca cele doua guverne sa se informeze reciproc si sa continue eforturile comune pentru combaterea traficului de persoane la nivel regional, conform unui comunicat de presa remis azi redactiei.

Premierul Victor Ponta a discutat cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, despre criza refugiatilor

Premierul Victor Ponta a avut o discutat vineri, la Belgrad cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, despre criza refugiatilor, potrivit unui comunicat transmis sambata de Guvernul Romaniei. in cadrul unei vizite.

Viktor Orban: Criza refugiatilor nu este a Europei, ci a Germaniei

Cetatenii europeni, inclusiv cei ungari, se tem pentru ca liderii europeni nu sunt capabili sa gestioneze criza imigrantilor, care nu este o problema europeana, ci germana, a declarat joi premierul ungar, Viktor Orban, intr-o conferinta comuna cu presedintele Parlamentului European, Martin Schulz. Acesta i-a cerut lui Orban sa contribuie la gasirea unei solutii europene comune la criza refugiatilor, nu sa arunce mingea in curtea Germaniei.

Iohannis, intalnire la Cotroceni cu vicepremierul Slovaciei. Criza refugiatilor, pe masa discutiilor

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, miercuri, la Cotroceni, pe Miroslav Laj269;ak, vicepremier si ministru al Afacerilor Externe al Slovaciei, pentru a discuta despre criza refugiatilor si situatia din Ucraina.

Popularitatea Angelei Merkel scade din cauza modului in care a gestionat criza refugiatilor

Popularitatea cancelarului german Angela Merkel a scazut in mod abrupt, din cauza modului in care a gestionat criza refugiatilor din Europa, potrivit unui sondaj realizat pentru postul ARD, relateaza Mediafax.

Ce spune Ponta despre criza refugiatilor

Ponta a mai anuntat ca a vorbit cu presedintele Iohannis si cu vicepremierul Oprea despre criza refugiatilor si ca probleme va fi transata intr-o sedinta a CSAT.

Criza refugiatilor LIVE TEXT Comisar european: Cei carora li se refuza azilul ar putea fi retinuti pana cand pleaca acasa. Protest masiv in fata garii Keleti din Budapesta, migrantii vor sa urce in trenurile de Germania / Nemtii au primit in august 105.0

Executivul UE va realiza noi planuri de impartire a refugiatilor intre tarile membre, iar sistemul european pentru procesarea cererilor de azil in Italia, Grecia si - posibil - Ungaria ar putea implica retinerea celor refuzati pana la intoarcerea lor acasa, a declarat comisarul pentru migratie, Dimitris Avramopoulos. Criza continua in punctele fierbinti de pe traseul migrantilor, in conditiile in care 11 persoane ce incercau sa ajunga pe o insula greceasca s-au inecat in Mediterana, iar gara din Budapesta e asediata de cei care vor sa urce in trenurile de Germania_______07:20 Politia maghiara le-a cerut imigrantilor sa evacueze piata din fata Garii Keleti si sa intre in pasaje subterane sau in zonele de tranzit desemnate, potrivit postului public M1, citat de MTI. 05:30 Conservatorii cancelarului Angela Merkel vor sa limiteze stimulentele financiare acordate refugiatilor care ajung in Germania, potrivit unui program in 12 puncte21. 10 Italia, Franta si Germania cer o revizuire a normelor UE in materie de azil.

Victor Ponta, despre criza refugiatilor: O sa avem o discutie in cadrul CSAT, am discutat si cu presedintele. Nu stam cu mainile in san, suntem pregatiti

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, referindu-se la refugiatii veniti in Europa din Afirca si Orientul Mijlociu, ca Romania este pregatita, si ca au fost luate toate masurile necesare de securitate.

Seful diplomatiei romane, Bogdan Aurescu, cere SOLUTII URGENTE in criza refugiatilor

Ministrul de Externe al Romaniei, Bogdan Aurescu, cere Uniunii Europene sa gaseasca solutii urgente pentru a rezolva problema refugiatilor.

Criza refugiatilor din Europa: principalele momente de la inceputul anului

Aproape 365. 000 de oameni si-au riscat viata, de la inceputul anului, pentru a ajunge in Europa, iar peste 2. 800 au murit inecati in Mediterana, potrivit OIM, relateaza AFP, care prezinta principalele momente ale celei mai mari crize a refugiatilor din.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2748 seconds )