Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cronologia celui mai dinamic sector din business: cele mai relevante evenimente pe piata de bricolaj, in 2014

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cronologia celui mai dinamic sector din business: cele mai relevante evenimente pe piata de bricolaj, in 2014

Bricolajul a fost cel mai dinamic sector din business in 2014, fiind caracterizat atat de exituri, preluari, cat si consolidari ale jucatorilor in piata. Ce evenimente au marcat piata de bricolaj in 2014, aflati in prezentarea de mai jos!. continuă pe Wall-Street Ro

WTA: Simona Halep, cea mai populara jucatoare din circuitul profesionist in 2014

Simona Halep a fost in anul 2014 cea mai populara jucatoare din circuitul feminin, dupa cum informeaza WTA pe site-ul sau oficial. Aflata pe locul trei in ierarhia mondiala, Halep a strans pe wtatennis. com cele mai multe cautari in anul in curs. Sportiva din Romania a fost urmata de Maria Sharapova locul 2 WTA) si Serena Williams locul 1 WTA).

Cel mai frumos bulevard din lume, Champs-Elysees, a fost invadat de fum si miros de carnati de casa prajiti

Cel mai frumos bulevard din lume, Champs-Elysees, a fost invadat de comercianti si chioscuri unde se prepara mancaruri prajite, dupa ce Primaria din Paris l-a desemnat pe omul de afaceri Marcel Campion sa.

Josep Guardiola, despre Mircea Lucescu: Unul dintre cei mai buni antrenori din lume

Bayern se va duela cu Sahtior in optimile Champions League, aceasta partida insemnand o noua intalnire intre Josep Guardiola si Mircea Lucescu. Sahtior are unul din cei mai buni antrenori din lume, a precizat Pep despre tehnicianul roman.

Cotatia petrolului a ajuns la cel mai mic nivel din ultimii cinci ani

Cotatia petrolul a ajuns la cel mai mic nivel din ultimii 5 ani, in contextul incetinirii cresterii economiei mondiale. Un baril de titei cu livrare in ianuarie a pierdut 24 de centi pana la 55,67 dolari, iar.

Cel mai sexy model din lume

Cel mai sexy model din lume este considerat Ben Dahlhaus si, contrar, asteptarilor, are un look de hipster la care putini s-ar fi asteptat. Iata cum arata cel pentru care suspina atat de multe femei.

Cine a fost aleasa cea mai fascinanta persoana din lume in anul 2014

Amal Clooney, sotia actorului George Clooney, a fost desemnata cea mai fascinanta persoana din lume pe anul 2014, informeaza Mediafax.

Cum au facut chinezii cel mai subtire telefon din lume. Povestea ingineriei din Vivo X5 Max

Vivo X5 Max are toate sansele sa incheie anul cu titlul de cel mai subtire telefon din lume. A avut rivali, darniciunul ca el. Iata cum arata in interior acest smartphone. Vivo X5 Max vine sa culeaga lauriisubtirimii sale dupa modele precum Gionee Elife S5. 1, ajuns in Romanis sub numele Allview X2 Soul, si Oppo R5. Primul are 5,55 mm grosime, al doilea ajunge la 4,85 mm si Vivo X5 Max are doar 4,75 mm. Mai nou, compania a vrut [].

Cursul BNR a crescut la cel mai ridicat nivel din aproape noua luni

Cursul de referinta pentru euro anuntat de BNR a crescut cu aproape 1,5 bani, la 4,4788 lei/euro, cel mai ridicat nivel din aproape noua luni, iar cel al francului a ajuns la maximul ultimilor doi ani, in contextul unui trend de depreciere a monedelor.

Ioan Niculae, cel mai bogat patron din Liga 1 e banuit ca a dat cea mai mare mita din Romania

Ioan Niculae, cel mai bogat om din Romania la concurenta cu Ion Tiriac, este banuit ca ar fi dat o mita uriasa pentru a scapa de un dosar penal.

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Florin Jianu, anunta la randul sau ca nu va mai face parte din viitorul Guvern: Portofoliul se va alipi la Economie si va fi condus politic

Ministrul delegat pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism, Florin Jianu, a anuntat sambata, pe Facebook, ca, in structura viitorului Guvern, portofoliul IMM-urilor se va alipi la Economie si va fi condus politic. Astfel, el nu va mai face parte din noul Executiv. Guvernul viitor va contine numai oameni politici. Eu nu sunt om politic, sunt un tehnocrat, a scris Jianu. Reamintim ca si ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a anuntat sambata, intr-o postare pe Facebook, plecarea sa din Guvern.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )