Libnet.ro
UNICEF

23:30

CSM Bucuresti s-a calificat in finala Ligii Nationale de handbal, in care va juca cu HCM Baia Mare

Antena3 Antena3,
CSM Bucuresti s-a calificat in finala Ligii Nationale de handbal, in care va juca cu HCM Baia Mare

Echipa de handbal feminin CSM Bucuresti s-a calificat sambata, pe teren propriu, in finala Ligii Nationale, dupa ce a invins formatia Corona Brasov, cu scorul de 27-20 14-11), in al doilea meci din trei. continuă pe Antena3

FOTO HCM Minaur Baia Mare joaca finala Ligii Nationale

HCM Minaur Baia Mare joaca finala Ligii Nationale masculine de handbal dupa un meci de infarct decis la loviturile de departajare. A fost un meci cum polivalenta din Baia Mare nu a mai avut parte de multa vreme, un meci frumos care s-a lasat cu emotii din partea spectatorilor prezenti, deloc putini la numar.

HCM Baia Mare joaca finala Ligii Nationale. CSM Bucuresti sau Corona Brasov?

HCM Baia Mare s-a impus, scor 33-21, in fata HCM Roman in semifinalele Ligii Nationale feminine de handbal. A fost un meci care nu a creat probleme deosebite elevelor antrenate de Tone Tiselj, un meci in care nu se punea problema castigatoarei.

HCM Baia Mare, la un pas de finala Ligii Nationale feminine de handbal

HCM Baia Mare mai are de disputat un meci pentru a ajunge in marea finala a Ligii Nationale feminine de handbal. Baimarencele trebuie sa invinga HCM Roman in meciul cu numarul doi din semifinala Ligii.

Handbal masculin: CSM Bucuresti, prima finalista a Ligii Nationale

CSM Bucuresti este prima finalista a Ligii Nationale de handbal masculin, dupa ce a invins-o pe AHC Potaissa Turda cu scorul de 26-25 14-13), joi seara, in Sala Rapid, in al doilea meci al semifinalei, scrie.

Dnepr Dnepropetrovsk si FC Sevilla se vor confrunta in finala Ligii Europa

Dnepr Dnepropetrovsk a invins cu 1-0, pe teren propriu, SSC Napoli si s-a calificat in finala Ligii Europa, transmite Mediafax. in meciul tur, cele doua echipe terminasera la egalitate : 1-1. Pentru Dnepr.

VIDEO Barcelona a fost invinsa de Bayern, scor 3-2, dar va juca finala Ligii Campionilor, dupa victoria cu 3-0 din tur

Formatia FC Barcelona s-a calificat in finala Ligii Campionilor, desi a fost invinsa, in deplasare, cu scorul de 3-2, de echipa Bayern Munchen, in mansa secunda a semifinalelor.

VIDEO Barcelona a fost invinsa de Bayern, scor 3-2, dar va juca finala Ligii Campionilor, dupa victoria cu 3-0 din tur

Formatia FC Barcelona s-a calificat in finala Ligii Campionilor, desi a fost invinsa,in deplasare, cu scorul de 3-2, de echipa Bayern Munchen, in mansa secunda a semifinalelor.

Guardiola tine cu Barcelona in finala Ligii Campionilor. Reactia sa, dupa eliminarea Bayern-ului

Josep Guardiola, tehnicianul echipei Bayern Munchen, a spus ca in finala va tine cu FC Barcelona si le-a transmis catalanilor ca au meritat calificarea in ultimul act al Ligii Campionilor.

Stim finala Ligii Europa: visul italian s-a spulberat. Dupa sase ani avem, din nou, o echipa estica si un roman in ultimul act

La 24 de ore dupa ce Juventus a dat lovitura in semifinalele Ligii Campionilor, cele doua formatii din Serie A, aflate in careul de asi, in a doua competitie europeana intercluburi, au dezamagit crunt.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )