Libnet.ro
UNICEF

07:15

Motivul pentru care Klaus Iohannis si Carmen nu au adoptat un copil. Cui lasa mostenire cele 3 case si 3 apartamente

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care Klaus Iohannis si Carmen nu au adoptat un copil. Cui lasa mostenire cele 3 case si 3 apartamente

Klaus Iohannis si Carmen sunt casatoriti de peste 25 de ani. Presedintele si Prima Doamna se cunosc din liceu, iar ulterior au decis sa formeze un cuplu. Din pacate, cei doi nu au copii impreuna, au decis sa puna carierele pe primul loc. Care e motivul pentru care nu au adoptat un copil, cui lasa averea stransa in atatia ani de munca?. continuă pe Adevărul

Cui lasa Carmen si Klaus Iohannis averea lor colosala. De ce nu au copii, de fapt, la varsta lor

Presedintele Klaus Iohannis si Carmen Iohannis, sotia acestuia, sunt impreuna de mai bine de 25 de ani. Amandoi, de profesie profesori, au pus pe primul plan cariera, asa cum de altfel chiar Iohannis recunoaste. Multa lume si-a pus intrebarea cui vor lasa averea agonisita de-a lungul anilor, si de ce nu au copii. Klaus Iohannis .

Nelu Tataru, Raed Arafat si Alexandru Rafila, convocati de urgenta la Palatul Cotroceni. Decizia luata de Klaus Iohannis

Tensiune uriasa in Romania, in urma exploziei de imbolnaviri cauzate de COVID-19. Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat de urgenta pe cei mai importanti reprezentanti din Sanatate pentru a se consulta cu acestia referitor la gestionarea pandemiei. Printre cele mai cunosute persoane care vor participa se numara Nelu Tataru, medicul Alexandru Rafila si seful DSU, Raed .

Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, pentru reexaminare, legea privind protectia si promovarea drepturilor copilului

Presedintele Klaus Iohannis a trimis miercuri, pentru reexaminare, in Parlament actul normativ care modifica Legea 2722004 privind protectia si promovarea drepturilor copilului, transmite Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccin. E oficial: cand ajunge in Romania

In cadrul unei conferinte de presa de marti, Klaus Iohannis a anuntat cand va ajunge prima transa de vaccin anti-COVID-19 in Romania. Primele persoane care vor fi vaccinate vor fi lucratorii din sistemul medical si cele din grupele cu risc. Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccin in ziua in care numarul de cazuri .

Klaus Iohannis, campanie electorala pentru PNL la conferinta de presa: PSD a falimentat sistemul de sanatate

Klaus Iohannis a lansat, marti seara, un nou atac la PSD. Seful statului a afirmat ca social-democratii au avut o politica sanitara foarte proasta, lucru care s-ar rasfrange si asupra situatiei actuale in care se afla Romania. Iohannis spune ca PNL este singurul partid care poate sa reformeze acest domeniu.

Klaus Iohannis, mesaj ferm pentru petrecaretii care sfideaza regulile anti-COVID-19: Punct si gata!

In ciuda restrictiilor, multe petreceri au avut loc in tara, in special de Halloween. Pe fondul trendului ascendent de infectari. Klaus Iohannis crede ca este nevoie in continuare de masuri.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru cei care incalca legea si dau petreceri cu multi invitati

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca autoritatile sa fie mai ferme in aplicarea legii in cazul celor care incalca legea si dau petreceri la care participa numeroase persoane.

Klaus Iohannis: Nu luam in calcul amanarea alegerilor. Nici expertii nu cred ca se impune amanarea lor

Klaus Iohannis a declarat, marti, ca in acest moment nu se ia in calcul amanarea alegerilor parlamentare, programate pentru data de 6 decembrie, deoarece nici expertii nu ar fi de parere ca se impune aceasta decizie. Presedintele a dat ca exemplu SUA care organizeaza alegeri prezidentiale, in conditiile in care a fost lovita puternic de pandemie.

Klaus Iohannis: Nu avem acum motive sa impunem stare de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, intr-o conferinta de presa, ca in acest moment nu exista motive pentru impunerea unei stari de urgenta.

Klaus Iohannis, despre participarea lui Alexandru Rafila la sedinta de la Cotroceni: Este reprezentantul nostru la OMS si in acea calitate a fost invitat, nu in calitate de candidat la alegerile parlamentare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a explicat, in conferinta de presa sustinuta marti, ca l-a convocat la sedinta de la Palatul Cotroceni si pe medicul Alexandru Rafila, pentru ca acesta este reprezentantul.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )