Libnet.ro
UNICEF

20:15

Klaus Iohannis, campanie electorala pentru PNL la conferinta de presa: PSD a falimentat sistemul de sanatate

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, campanie electorala pentru PNL la conferinta de presa: PSD a falimentat sistemul de sanatate

Klaus Iohannis a lansat, marti seara, un nou atac la PSD. Seful statului a afirmat ca social-democratii au avut o politica sanitara foarte proasta, lucru care s-ar rasfrange si asupra situatiei actuale in care se afla Romania. Iohannis spune ca PNL este singurul partid care poate sa reformeze acest domeniu. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, mesaj ferm pentru petrecaretii care sfideaza regulile anti-COVID-19: Punct si gata!

In ciuda restrictiilor, multe petreceri au avut loc in tara, in special de Halloween. Pe fondul trendului ascendent de infectari. Klaus Iohannis crede ca este nevoie in continuare de masuri.

Klaus Iohannis: Romania va primi peste 10.000.000 de doze de vaccin anti-COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis sustine marti seara o conferinta de presa la Palatul Cotroceni dupa ce s-a intalnit cu reprezentanti ai sistemului de sanatate pentru a discuta masurile pentru gestionarea epidemiei COVID-19.

Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis: Nu avem acum motive sa impunem stare de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, intr-o conferinta de presa, ca in acest moment nu exista motive pentru impunerea unei stari de urgenta.

Klaus Iohannis, despre participarea lui Alexandru Rafila la sedinta de la Cotroceni: Este reprezentantul nostru la OMS si in acea calitate a fost invitat, nu in calitate de candidat la alegerile parlamentare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a explicat, in conferinta de presa sustinuta marti, ca l-a convocat la sedinta de la Palatul Cotroceni si pe medicul Alexandru Rafila, pentru ca acesta este reprezentantul.

VIDEO Klaus Iohannis: in cel mai bun scenariu, o prima transa de vaccin anti-COVID va ajunge in Romania in primul trimestru al anului viitor Vaccinarea intregii populatii, cel mai devreme in primavara

Romania va primi prin Comisia Europeana 10 milioane de doze de vaccin impotriva COVID, iar in cel mai bun scenariu o prima transa va ajunge in tara noastra in primul trimestru al anului viitor si vor fi vaccinati cu prioritate angajatii din sistemul medical, dar si persoanele din grupele de risc, a declarat marti seara presedintele Klaus Iohannis. El a spus ca vaccinarea intregii populatii va incepe cel mai devreme in primavara si a facut apel la cadrele medicale sa se pregateasca si sa se informeze corect pentru procesul de vaccinare a populatiei.

Klaus Iohannis, despre testarea in masa din Slovacia: OMS nu recomanda testarea in masa, ci testarea in baza unei anchete epidemiologice, asa cum se intampla si la noi

Presedintele Klaus Iohannisa vorbit, marti, intr-o conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, despre testarea in masa facuta in Slovacia. ,,Slovacia este singuratara care si-a propus.

Klaus Iohannis, intalnire cu Nelu Tataru si experti din domeniul vaccinologiei: Ministrul Sanatatii mi-a explicat cadrul privind vaccinarea, etapele de vaccinare, reteaua de stocare si distributie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, intr-o conferinta sustinuta la Palatul Cotroceni, ca a convocat o intalnire cu ministrul Sanatatii si experti din domeniul vaccinologiei, pentru a evalua.

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccin. E oficial: cand ajunge in Romania

In cadrul unei conferinte de presa de marti, Klaus Iohannis a anuntat cand va ajunge prima transa de vaccin anti-COVID-19 in Romania. Primele persoane care vor fi vaccinate vor fi lucratorii din sistemul medical si cele din grupele cu risc. Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccin in ziua in care numarul de cazuri .

Alegeri prezidentiale in SUA. Klaus Iohannis: Aprofundarea si extinderea parteneriatului strategic cu Statele Unite este un pilon de baza al politicii noastre externe (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit marti, in debutul conferintei de presa de la Palatul Cotroceni, despre alegerile prezidentiale din Statele Unite. Seful statului a precizat, in acest context, ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )