Libnet.ro
UNICEF

18:00

A inceput Festivalul Filmului Palestinian. Ce puteti urmari

Adevărul Adevărul,
A inceput Festivalul Filmului Palestinian. Ce puteti urmari

Cele mai mari succese ale cinematografiei palestiniene din ultimul an, inclusiv propunerea la Premiile Oscar, vor putea fi vazute la a treia editie a Festivalului Filmului Palestinian FFP) din Romania, care va avea loc in perioada 26-30 noiembrie, exclusiv online. continuă pe Adevărul

Horoscop. Cele mai empatice zodii. Atentie, ele sunt extrem de sensibile!

Empatia este acea abilitate de a prelua emotiile celorlalti si pe care o avem toti, in mai mare sau in mai mica masura. Sa fii empatic inseamna sa arati ca esti deschis la emotiile altora, dar si ca le percepi si le simti la randul tau. Horoscop. Care sunt cele mai empatice zodii Asta, clar, .

Anna Lesko, in cele mai incendiare imagini. Vedeta nu are niciun fel de inhibitii

Anna Lesko socheaza cu fiecare aparitie atat pe scena, in clipuri, cat si pe retelele de socializare. Recent vedeta a incins imaginatia fanilor, intr-unul din cele mai recente clipuri ale sale. A avut o aparitie incendiara, si nu oricum, ci alaturi de noul partener, Bogdan Mocanu. Anna Lesko si Mocanu, o noua colaborare Anna Lesko .

Secretele unuia dintre cele mai misterioase tezaure din Romania. Ce semnifica aplica de aur de la Stancesti

In judetul Botosani, intr-o cetate getica veche de aproximativ 2500 de ani, a fost descoperit in anii 70 unul dintre cele mai misterioase tezaure de pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre opt piese dintre care trei de aur, inclusiv o aplica cu o simbolistica aparte.

Cele mai scumpe genti din lume, la Bucuresti

In premiera, o colectie din Bucuresti, alcatuita din cele mai rare, scumpe si ravnite accesorii feminine din lume, considerate Rolls Royce-ul gentilor de firma, create de Hermes, a fost pusa in vanzare prin licitatie, la casa Artmark.

Biografia lui Petre Roman. Care sunt cele mai controversate capitole din viata fostului premier

Petre Roman,74 de ani, este unul dintre cele mai controversate personaje de pe scena politica romaneasca. Acesta s-a remarcat la Revolutie, iar mai apoi a ocupat functii cheie la varful statului roman. in.

Directorul Center for Disease Control din SUA: Scolile sunt printre cele mai sigure locuri

Directorul Center for Disease Control CDC) din Statele Unite, Dr. Robert R. Redfield, sustine ca scolile sunt printre cele mai sigure locuri unde se pot afla copiii, in contextul pandemiei de.

Directorul CDC din Statele Unite: Scolile, printre cele mai sigure locuri care exista

Directorul CDC, dr. Robert Redfield, crede ca scolile sunt printre cele mai sigure locuri unde se pot afla copiii; inchiderea scolilor reprezinta un raspuns emotional, care nu este sustinut de date si studii.

Peste 32.000 de oameni, concediati fara mila de una dintre cele mai mari companii din lume

Dupa ce profitul a scazut cu 91% in primele trei luni ale anului 2020, peste 32. 000 de oameni urmeaza sa fie concediati fara mila de una dintre cele mai mari companii din lume. Afacerea a fost grav afectata de pandemia de coronavirus. Compania care da afara peste 30. 000 de angajati Visul oricarui copil si a .

32.000 de oameni, concediati de una dintre cele mai mari companii din lume

Una dintre cele mai mari companii din lume, cu ample activitati de productie cinematografica, care detine si mai multe parcuri tematice, inclusiv in Europa, a anuntat Comisia americana pentru bursa si valori mobiliare SEC) cu privire la intentia sa de a concedia nu mai putin de 32. 000 de oameni pana la jumatatea anului viitor.

Cele mai incredibile momente cu Maradona! Fotbalistul a incetat din viata la 60 de ani!

Diego Maradona a incetat din viata ieri, la varsta de 60 de ani. De-a lungul anilor, acesta s-a remarcat drept unul dintre cei mai buni fotbalisti ai tuturor timpurilor. Retraim astazi cateva din momentele memorabile din cariera sa.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )