Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum ajungi la burnout si care sunt cei mai expusi angajati. Ce ar trebui sa faca firmele

Adevărul Adevărul,
Cum ajungi la burnout si care sunt cei mai expusi angajati. Ce ar trebui sa faca firmele

Burnout-ul a devenit o afectiune tot mai intalnita in randul romanilor si este de mai multi ani o ingrijorare majora si la nivel international, se arata intr-un studiu realizat de HPDI, care prezinta si categoriile celor mai expusi angajati. continuă pe Adevărul

ALERTA: Dispar MII de pensii! Vezi AICI care sunt cei mai AFECTATI romani

Vesti proaste pentru unii romani dupa ultimul anunt facut de deputatul PNL, Robert Sighiartau. Se pare ca Guvernul isi va asuma raspunderea pentru eliminarea pensiilor speciale, daca proiectul PNL nu va fi.

UNICEF avertizeaza ca aproape noua milioane de copii au fost fortati sa renunte la scoaladin cauzaconflictelorarmate generate de gruparile teroriste. Care sunt cele mai afectate state (FOTO)

Peste opt milioane de copii din Mali, Niger si Burkina Faso au fost fortati sa renunte la scoala din cauza conflictelor armate, si aproximativ 1,2 milioane de oameni sunt inca dizlocate, majoritatea copii din.

Romania si Ungaria, singurele state UE unde limita de alcool in sange la volan e de 0%. Care sunt cele mai permisive tari europene din acest punct de vedere (FOTO)

Romania este unul dintre putinele state membre UE in care limita de alcool in sange la volan este de 0%, anunta Reprezentanta Comisiei Europene in tara noastra, care a realizat un top in acest sens. Cel.

Salarii 2020. in ce domenii se dau cei mai multi bani pentru angajati. Ce posturi sunt in top

Angajatorii vor spori salariile in anul 2020, iar majoritatea vor suplimenta si personalul. Care sunt domeniile in care angajatii se vor bucura de salarii bune? Piata fortei de munca 2020, facut de site-ul specializat in recuratari Hipo. ro, a aratat acest lucru. Companiile cauta in acest an mai multi salariatii cu experienta, ceea ce creste competitia .

Cei mai bizari oameni de pe planeta. De ce au sangele diferit de orice alti pamanteni

Cercetatorul Samuel Verges al Institutului National pentru Sanatate si Cercetare Medicala din Franta Inserm) recunoaste ca a trait o experienta unica. Specialistul a explicat de ce unii oameni au sangele diferit la culoare. Care este anecdota oamenilor care sunt considerati cei mai bizari? Oamenii cu sangele diferit fata de alti pamanteni in luna februarie a .

FOTO Cum aratau la debut unii dintre cei mai populari actori de la Hollywood

Anii au trecut si peste vedetele de cinema, iar in unele cazuri au lasat urme adanci. O revista din Statele Unite a avut ideea sa le prezinte cititorilor cum aratau la debut si cum arata acum unii dintre cei mai apreciati actori.

Lumea fotbalului olandez, in doliu: a murit unul dintre cei mai mari jucatori

Unul dintre cei mai importanti jucatori de fotbal din Olanda a murit, la 72 de ani, lasand in urma o cariera cu repere notabile in istoria tarii sale.

Care sunt costurile reale pentru o centrala de gaz. Calculul care te ajuta sa afli cat consumi cu adevarat

Din ce in ce mai multa lume opteaza pentru sistemul independent de incalzire, aici fiind vorba de centrale termice pe gaz. Conform unor statistici aproximativ 214. 313 familii au ales in ultimii 5 ani sa se deconecteze de la CET-uri. Care sunt costurile reale pentru o centrala de gaz Alegerea unei centrale termice pe gaz poate .

Care sunt simptomele coronavirusului. Trebuie sa mergi de urgenta la medic daca patesti asta

Coronavirusul declansat in China a luat aproape 100 de vieti, ajungand sa fie cea mai mare teama a oamenilor din intreaga lume. Asta, dupa ce alte trei cazuri au aparut si pe alte continente. Autoritatile incearca sa impiedice transformarea virusului intr-o epidemie, in timp ce oamenii vor sa afle care sunt simptomele bolii din China.

Dosarul Microsoft, in care sunt judecati Dinu Pescariu si Gabriel Sandu, se reia de la zero

Magistratii instantei supreme au decis sa reia de la zero Dosarul Microsoft III in care sunt judecati Dinu Pescariu, Gabriel Sandu, Calin Tatomir si Claudiu Florica), deoarece judecatoarea Geanina Arghir urmeaza sa se pensioneze.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,265 seconds )