Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cum a ajuns Catalonia sa fie fieful jihadistilor din Spania

Hotnews Hotnews,
 Cum a ajuns Catalonia sa fie fieful jihadistilor din Spania

Provincia Catalonia concentreaza cea mai intensa activitate a militantilor islamici dintre toate zonele din Spania, aici gasindu-se si jumatate dintre centrele islamice de invatatura si rugaciune din toata tara, noteaza publicatia La Vanguardia. In ultimii cinci ani autoritatile au efectuat 30 de operatiuni impotriva comando-urilor jihadiste, arestand 62 de persoane in Catalonia. continuă pe Hotnews

Cum a ajuns Catalonia fieful jihadistilor din Spania

Provincia Catalonia concentreaza cea mai intensa activitate a militantilor islamici dintre toate zonele din Spania, aici gasindu-se si jumatate dintre centrele islamice de invatatura si rugaciune din toata tara, noteaza publicatia La Vanguardia. In ultimii cinci ani autoritatile au efectuat 30 de operatiuni impotriva comando-urilor jihadiste, arestand 62 de persoane in Catalonia.

LIVETEXT Teroare in Spania, atacuri teroriste in Barcelona si Cambrils. Celula terorista ar fi avut 8 persoane si ar fi planuit si un atac cu butelii /Autoritatile il cauta pe soferul dubei din Barcelona / Cinci teroristi cu centuri cu explozibili false,

Spania desfasoara o operatie antiterorista de cautare vineri dupa ce un jihadist a intrat joi cu o duba in pietoni in Barcelona, ucigand 13 persoane inainte sa reuseasca sa fuga, in ceea ce politia suspecteaza ca a fost doar unul dintre o serie de atacuri planuite. In carnagiul revendicat de Statul Islamic au fost ranite peste 100 de persoane, inclusiv doi romani. Pe de alta parte, cinci teroristi cu centuri cu explozibili - ce s-au dovedit ulterior false -au fost impuscati mortal de politie in orasul Cambrils, aflat la sud de Barcelona. Sase civili si un politist au fost raniti in Cambrils cand atacatorii i-au lovit cu masina. 43Victimele atacului de pe Las Ramblas sunt din 24 de tari. O fetita de trei ani a murit. 26 dintre raniti sunt francezi11. 11Cum a ajuns Catalonia sa fie fieful jihadistilor din Spania10. 54 Autoritatile care investigheaza atacurile din Barcelona si Cambrils cred ca ar fi putut fi implicata o celula cu opt persoane ce planuia si un atac cu butelii de gaz10. 48Centurile explozive ale atacatorilor din Cambrils erau false, a anuntat seful regiunii Catalonia, Carlos Puigdemont10:22MAE: A fost identificat un alt roman ranit in Barcelona10. 19Presa spaniola sfideaza terorismul dupa atacurile din Catalonia: Fara frica 10. 10Barcelona, un oras fantoma 09. 49O alta persoana a fost retinuta in orasul Ripoll, circa 96 km nord de Barcelona, unde fusese arestat si Driss Oukabir09. 45Misterul incidentului de pe Avinguda Diagonal: Un barbat a fost gasit injunghiat pe locul din dreapta al unei masini ce sparsese un baraj rutier din Barcelona.

LIVETEXT Teroare in Spania, atacuri teroriste in Barcelona si Cambrils. Celula terorista ar fi avut cel putin 8 persoane si ar fi planuit si un atac cu butelii /Autoritatile il cauta pe soferul dubei din Barcelona / Cinci teroristi cu centuri cu explozib

Spania desfasoara o operatie antiterorista de cautare vineri dupa ce un jihadist a intrat joi cu o duba in pietoni in Barcelona, ucigand 13 persoane inainte sa reuseasca sa fuga, in ceea ce politia suspecteaza ca a fost doar unul dintre o serie de atacuri planuite. In carnagiul revendicat de Statul Islamic au fost ranite peste 100 de persoane, inclusiv doi romani. Pe de alta parte, cinci teroristi cu centuri cu explozibili - ce s-au dovedit ulterior false -au fost impuscati mortal de politie in orasul Cambrils, aflat la sud de Barcelona. Sase civili si un politist au fost raniti in Cambrils cand atacatorii i-au lovit cu masina. 22El Pais scrie ca celula terorista care a desfasurat atacurile era formata din 12 persoane11. 59Atacul terorist din Barcelona Un tanar de 17 ani, Moussa Oukabir, este principalul suspect 11. 43Victimele atacului de pe Las Ramblas sunt din 24 de tari. O fetita de trei ani a murit. 26 dintre raniti sunt francezi11. 11Cum a ajuns Catalonia sa fie fieful jihadistilor din Spania10. 54 Autoritatile care investigheaza atacurile din Barcelona si Cambrils cred ca ar fi putut fi implicata o celula cu opt persoane ce planuia si un atac cu butelii de gaz10. 48Centurile explozive ale atacatorilor din Cambrils erau false, a anuntat seful regiunii Catalonia, Carlos Puigdemont10:22MAE: A fost identificat un alt roman ranit in Barcelona.

Imagini SOCANTE cu teroristii ce purtau centuri explozive ucisi dupa al doilea atac din Spania (VIDEO)

Primele imagini dupa al doilea atac din Spania, care a avut loc in noaptea de joi spre vineri in statiunea Cambrils, situata la 120 de kilometri de Barcelona. O duba a intrat in multime si a.

Klaus Iohannis a condamnat, pe Twitter, atacul terorist din Spania

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat, pe Twitter, atacul terorist din Spania si a transmis condoleante famiilor victimelor. Condamn cu fermitate atacul terorist din Barcelona. Condoleantele mele pentru.

Tweetul postat de Barack Obama a ajuns sa fie cel mai popular din istorie. Cu ce fotografie a impresionat intreg mapamondul (FOTO)

Barack Obama a postat un mesaj pe Twitter care a ajuns sa fie cel mai popular din istorie. in mesajul amintit, fostul presedinte american a postat o fotografie in care se afla in compania a trei.

Politistul-erou care a ucis singur patru dintre cei cinci teroristi din Spania

Un singur politist a ucis patru dintre presupusii autori ai atacului din orasul turistic catalan Cambrils, a declarat vineri un reprezentant de rang inalt al politiei. Potrivit News. ro, politistul a avut o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )