Libnet.ro
UNICEF

10:16

Cum a aparut unul dintre cele mai macabre obiceiuri de familie din istorie. Practica ciudata cu mortii-vii

Adevărul Adevărul,
Cum a aparut unul dintre cele mai macabre obiceiuri de familie din istorie. Practica ciudata cu mortii-vii

Obiceiul a luat nastere in secolului al XIX-lea, pe fondul exploziei tehnologice. Oamenii au considerat ca asa isi vor aminti mai bine de cei dragi, insa ciudata practica a disparut cu timpul, iar societatea moderna o considera oripilanta. continuă pe Adevărul

7 strategii folosite de Coca-Cola pentru a deveni unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume

In 1886, Coca-Cola era un elixir infuzat de cocaina care avea sa devina, pana in 1929, o bautura zaharoasa omniprezenta, iar astazi se servesc zilnic 1,9 miliarde de bauturi in mai bine de 200 de tari, potrivit Business Insider.

Pechezitii in Bucuresti si 7 judete din tara, la unul dintre cei mai mari distribuitori de produse din carne

Mai multe perchezitii au loc, miercuri, in Bucuresti si in alte sapte judete din tara, la unul dintre cei mai mari distribuitori de produse din carne, Antrefrig, informeaza Digi24.

Doliu in lumea televiziunii! Unul dintre cei mai iubiti prezentatori TV a murit

Prezentatorul german de televiziune Peter Lustig a murit la varsta de 78 de ani. Timp de 25 de ani, el a fost gazda unui program TV dedicat educatiei copiilor, relateaza dw. com. Show-ul pe care il prezenta el se.

il recunosti? Este una dintre cele mai iubite vedete Antena 1. Transformarea este spectaculoasa

Asta face Dan Negru in pauzele de filmare de la Te pui cu blondele! Vedeta Antena 1 a folosit o aplicatie de mobil pentru o transformare de-a dreptul spectaculoasa.

Povestea dramatica a uneia dintre cele mai vechi case traditionale taranesti din Romania. A supravietuit unui incendiu, iar acum este lasata sa moara

O casa traditionala construita in urma cu mai bine de 300 de ani si care a rezistat de-atunci vremurilor a ajuns acum in pragul colapsului, dupa ce niciuna dintre institutiile prin a caror administrare s-a perindat n-a intervenit semnificativ in salvarea imobilului.

Top cele mai importante proiecte comerciale care se dezvolta in Romania: ce mall-uri noi tapeteaza harta pasionatilor de shopping

Romania a devenit in ultimii ani una dintre cele mai tentante piete pentru constructia de proiecte comerciale, iar acest lucru a facut ca un numar tot mai mare de dezvoltatori sa isi indrepte atentia spre tara noastra pentru ridicarea de noi spatii de petrecere a timpului liber.

TOP cele mai importante proiecte comerciale care se dezvolta in Romania: ce mall-uri noi tapeteaza harta pasionatilor de shopping

Romania a devenit in ultimii ani una dintre cele mai tentante piete pentru constructia de proiecte comerciale, iar acest lucru a facut ca un numar tot mai mare de dezvoltatori sa isi indrepte atentia spre tara noastra pentru ridicarea de noi spatii de.

Cele mai frumoase sate culturale ale Romaniei. Unul este din judetul Cluj si gazduieste un mare festival de muzica electronica

Asociatia Cele Mai Frumoase Sate din Romania a desemnat anul acesta 23 de sate culturale ale Romaniei, nu unul singur ca la editiile anterioare. Dintre acestea, doua sunt din judetul Cluj: Bontida si Cornesti.

Topul celor mai periculoase orase din Europa. Pe ce loc se afla Bucurestiul

Siguranta este unul dintre cei mai importanti factori de decizie atunci cand alegi sa locuiesti undeva, scrie zf. ro. in fiecare an Mercer, una dintre cele mai mari companii de consultanta din lume,.

Povestea ciudata a furnalului unde s-a produs fonta pentru constructia Turnului Eiffel. Ce a mai ramas din cuptoarele Govajdiei, vechi de doua secole

Furnalul din Govajdia, unul dintre cele mai vechi astfel de monumente pastrate in Europa, are o legenda ciudata. Se spune ca fonta produsa la Govajdie a fost folosita pentru constructia unor elemente din structura Turnului Eiffel.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )