Libnet.ro
UNICEF

06:15

Se naste al patrulea cel mai mare producator auto din lume

Adevărul Adevărul,
Se naste al patrulea cel mai mare producator auto din lume

Actionarii Fiat Chrysler si cei ai Peugeot-Citroen au semnat luni un acord, dupa doi ani de discutii dramatice, astfel incat sa creeze Stellantis, care va deveni al patrulea cel mai mare producator de automobile din lume. continuă pe Adevărul

O catastrofa este pe cale sa se intample. Acesta va fi cel mai mare dezastru ecologic din toate timpurile

Ne confruntam cu poluarea din ce in ce mai puternica, iar ecosistemele marine nu fac exceptie de la mediile care au de suferit din plin din cauza schimbarilor climatice si a incalzirii.

Care este rata de infectare in localitatile din jurul Capitalei. Cel mai mare indice, 7,19, la Tunari

In Ilfov, unul dintre cele doua judete aflate in zona rosie, alaturi de Bucuresti, doar 14 din cele 40 de localitati au o rata de infectare mai mica de 3 la mia de locuitori. Cel mai mare indice - 7,19 - este la Tunari.

Digi24: Cele doua afaceri cu care un chinez a castigat 7 miliarde $ in cateva luni si a devenit cel mai bogat asiatic. Una din ele este cu apa

Asia are o noua cea mai bogata persoana datorita unei companii producatoare de vaccinuri si a unei firme de imbuteliat apa.

Adrian Vancica, actor din Las Fierbinti: E o prostie sa-ti doresti sa fii cel mai bun intr-un domeniu

Adrian Vancica a stiut dintotdeauna ca vrea sa devina actor, insa nu si-a propus niciodata sa fie cel mai bun. I se pare, pur si simplu, un consum de energie mult prea mare pentru un titlu atat de efemer, dupa cum a explicat intr-un interviu pentru Weekend Adevarul.

Cine este viitorul sef al CNAS, institutia care are cel mai mare buget din sanatate in Romania

Adrian Gheorghe, cercetator in economia sanatatii la Imperial College London, va fi noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, potrivit Republica. ro.

Cum a pus 2020 frana pe piata auto din Romania si cat de sifonata a iesit Dacia

2020 a reprezentat un an plin de provocari pentru piata auto din Romania, iar pandemia a lovit puternic si in constructorii care fac masini la noi in tara - adica Dacia si Ford. 2020 n-a.

COVID-19. Ilfov, judetul cu cea mai mare rata de incidenta. Este urmat de Timis si municipiul Bucuresti

Doar trei judete au mai ramas cu o rata de incidenta a cazuri de COVID-19, mai mare de 3 la 1. 000 de locuitori. Este vorba despre municipiul Bucuresti, judetul Timis si judetul Ilfov, dupa cum a infromat.

Bilant Covid-19. Trei judete au rata de infectare mai mare de 3. Unde s-au inregistrat cele mai multe cazuri noi

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, sambata, ca, in ultimele 24 de ore, s-au inregistrat 1. 194 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus, astfel ca numarul total a ajuns la 637. in acest interval au fost facute 4. 438 de teste. Totodata, au fost raportate 78 de decese. in prezent, 1. 117 pacienti sunt internati la Terapie Intensiva. Judetele Ilfov si Timis si Capitala mai au rata de infectare mai mare de trei.

Dolarul a consemnat joi cea mai mare scadere dupa 2017, punand capat unui an haotic

Dolarul a consemnat, joi, cea mai mare scadere dupa 2017, punand capat unui an haotic, in care moneda a fost folosita ca plasament sigur in martie, cand panica provocata de raspandirea Covid-19 a atins nivelul maxim in Statele Unite, inainte de a scadea in urma masurilor de stimulare fara precedent luate de Rezerva Federala Fed) pentru sustinerea economiei, transmite Reuters.

Cel mai greu copil din lume a murit la 21 de ani

Dzhambulat Khatokhov a intrat, in 2003, la patru ani, in Guinness World Records, cand a fost recunoscut drept cel mai greu copil din lume. Baiatul s-a stins pe 29 decembrie 2020.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,269 seconds )