Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cum arata cel mai recent loc EXPLORAT de pe Marte de catre Roverul Curiosity (VIDEO)

B1 B1,
Cum arata cel mai recent loc EXPLORAT de pe Marte de catre Roverul Curiosity (VIDEO)

NASA a publicat o inregistrare cu un unghi de 360 de grade in care arata imagini facute pe culmea Vera Rubin. Imaginile au fost facute pe 19 decembrie 2018. Printre lucrurile pe care cercetatorii inca nu le. continuă pe B1

Nicu Stefanuta (USR): Felul n care se prezinta Romnia la Bruxelles este cel mai prost din ultimele 25 de presedintii/ Sunt multe ntrebari despre problemele interne, ceea ce arata nencredere

Felul in care se prezinta Romania la Bruxelles, cu ocazia presedintiei Consiliului Uniunii Europene, este cel mai prost din ultimele 25 de presedintii, este de parere Nicu Stefanuta, expert in cadrul Parlamentului European si candidat USR la europarlamentare. Din 25 de presedintii, a noastra este cea mai neprofesionista. imi pare rau sa spun, pentru ca sunt multi diplomati care lucreaza bine, insa sunt probleme in ceea ce priveste leadership-ul politic, a declarat Nicu Stefanuta pentru HotNews. ro.

Cazurile care au emotionat cel mai mult la Romanii au Talent

Aseara a avut loc prima editie a noului sezon al show-ului Romanii au talent. Iata doua din cazurile care au impresionat cel mai mult pe durata emisiunii.

COMISARUL EUROPEAN PENTRU JUSTITIE, VERA JOUROVA: Trebuie sa gasim cel mai bun sef pentru Parchetul European

Comisarul european pentru Justitie, Vera Jourova, a declarat, astazi, la Bucuresti, ca nu se va pronunta asupra persoanei care ar trebui sa fie desemnata procuror-sef european, dar a precizat ca trebuie gasit cel mai bun sef si ca se pun mari sperante in activitatea Parchetului european in domeniul combaterii coruptiei.

CURS VALUTAR. Aurul, la cel mai mare nivel din 2016, pana in prezent. Euro a crescut si el

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, vineri, un curs de referinta de 4,7445 lei, o crestere de 0,11% fata de nivelul atins joi. Aurul a crescut pana la cel mai mare nivel din iulie 2016 pana in.

Cel mai longeviv congresman american a murit. John Dingell a fost membru al legislativului mai bine de jumatate de secol

John Dingell, cel mai longeviv congresman american, a murit la varsta de 92 de ani, scrie BBC News.

Ion Cristoiu: Iohannis a facut-o, fara sa vrea, pe Lia Olguta Vasilescu cel mai bun candidat pentru prezidentiale

Jurnalistul Ion Cristoiu emite o teorie interesanta, potrivit careia, presedintele Klaus Iohannis a facut-o, fara sa vrea, pe Lia Olguta Vasilescu cel mai bun candidat pentru prezidentiale, ridicand-o pe.

Continua incalzirea globala: 2018, al patrulea cel mai cald an inregistrat vreodata! Temperaturi SOC la Bucuresti

Oamenii de stiinta au anuntat miercuri ca 2018 a fost al patrulea cel mai cald an inregistrat vreodata, scrie nytimes. com. intr-o baza de date cu peste 3. 800 de orase verificate de AccuWeather,.

Corporate Report: n ciuda probabilitatilor, Tesla Model 3 este automobilul de lux cel mai bine vndut n SUA; SpaceX poate lansa noua nava cosmica pentru NASA n martie; Jaguar Land Rover produce cea mai mare pierdere corporatista din istoria Indiei

Elon Musk este cel care a demonstrat ca masinile electrice pot fi excitante, dar Audi si Porsche sunt noile provocari * Dupa mai bine de opt ani de amanari, SpaceX vrea sa arate prima ca NASA nu arunca opt miliarde de dolari in vidul cosmic * Jaguar Land Rover este sufocata de caderea pietei chineze si a vanzarilor de masini diesel ca sa nu mai spunem de Brexit).

Dinamo se pregateste de a doua finala a anului: Cu Sepsi va fi cel mai greu

Cea mai convingatoare echipa primei etape din 2019 in Liga 1 Betano a fost Dinamo, formatie care a trecut de Poli Iasi, cu 3-0.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )