Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cum arata cele mai bune fotografii de la cea de-a doua editie a concursului Ochiul Magic

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum arata cele mai bune fotografii de la cea de-a doua editie a concursului Ochiul Magic

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic, a ales peste 400 de castigatori in urma concursului de fotografie Ochiul Magic , ale caror lucrari vor fi incluse in editia de anul acesta a albumului oficial. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai bune telefoane pentru jocuri anunta moartea consolelor portabile

Cele mai bune telefoane pentru jocuri vor putea rula cele mai noi titluri de pe Play Store si App Store, fara a fi nevoie de sacrificii cand vine vorba de calitatea imaginii Indiferent de sistemul de operare, una dintre activitatile preferate ale posesorilor de dispozitive mobile este gaming-ul. in prezent, cele mai multe jocuri ruleaza [] Cele mai bune telefoane pentru jocuri anunta moartea consolelor portabile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune telefoane anti-soc: smartphone-urile care vor rezista oricarui impact

Cele mai bune telefoane anti-soc au capacitatea de a rezista unui impact serios, iar cele de mai jos sunt printre cele mai bune de la noi din tara. Multe dintre telefoanele de top din prezent nu pot face fata unui impact serios cu asfaltul. Desi performantele acestora au crescut enorm in ultimii ani, rezistenta acestora [] Cele mai bune telefoane anti-soc: smartphone-urile care vor rezista oricarui impact Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune locuri de camping in Republica Moldova

Cele mai bune locuri de camping in Republica Moldova pot fi considerate in orice colt al tarii. Daca ai cu tine prietenii adevarati, o gustare, un pahar de vin sau o carte.

Cele mai bune filme cu Omar Sharif

Legendarul actor egiptean Omar Sharif a murit vineri, 10 iulie, la varsta de 83 de ani, in urma unui infarct. Inegalabilul artist a lasat in urma sa o impresionanta colectie de capodopere cinematografice printre care se regasesc titluri precum Lawrence al Arabiei, Doctor Jivago sau Noaptea generalilor. Adevarul va prezinta astazi cele mai bune filme cu Omar Sharif.

Cele mai bune universitati tehnice din Romania

Cele mai bune universitati tehice din Romania sunt Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Politehnica din Timisoara si Universitatea Tehnica din Cluj. Ce presupune admiterea la facultatile universitatilor tehnice?.

De ce erau drumurile romane cele mai bune din lume. Unele sunt folosite dupa 2.000 de ani, in timp ce in Romania o autostrada e garantata patru ani

Statul roman cere, in 2015, o garantie de 4 ani pentru tronsoanele de autostrazi scoase la licitatie. Chiar si inainte de acest termen, soferii ajung sa-si strice masinile in gropile din asfaltul turnat de curand. Pe de alta parte,exista drumuri construite de romani acum circa 2. 000 de ani care se mai pastreaza si astazi in stare buna. Adevarul a intrebat istoricii care erau secretele drumarilor romani.

Repartizare liceu 2015. Care sunt cele mai ravnite licee? Cele mai bune eleve din judet au optat pentru CN Andrei Muresanu

In urma cu putin timp, pe edu. ro, a fost publicata repartizarea pe licee a celor care au sustinut examenul de Evaluare Nationala. Cea mai buna eleva din judet, singura care a avut media generala 10, a optat nu pentru Colegiul National Liviu Rebreanu, cel mai bun din Bistrita-Nasaud, ci pentru Colegiul National Andrei Muresanu, specializarea Stiinte ale Naturii.

Cele mai bune romane fantasy pentru vacanta de vara

Avem nevoie de poveste, este concluzia specialistilor atunci cand vine vorba despre preferinta ridicata pentru literatura fantasy in aceasta perioada in care, in ciuda faptului ca nivelul cererii de carte in general scade, de fapt, romanele fantasy reusesc sa impuna vedete si sa jongleze cu sume mari de bani pe piata de carte internationala.

Cadouri pentru vara: cele mai tari gadgeturi pe care sa le oferi

Cadouri pentru vara sunt cautate de catre toti oamenii in prezent, iar in articolul acesta am inclus doar 10 dintre cele mai interesante. Daca aveti planuri mari pentru vara aceasta, nu ar trebui sa lasati nimic la voia intamplarii. intr-un articol recent, am mentionatcateva dintre cele mai bune aplicatii pentru cei care vor sa calatoreasca, [] Cadouri pentru vara: cele mai tari gadgeturi pe care sa le oferi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Top 10 cele mai frumoase imagini din Europa, postate pe Instagram

Cu o istorie bogata si peisaje de vis, orasele batranului continent impresioneaza de fiecare data turistii. Business Insider a alcatuit un top al celor mai frumoase fotografii din Europa postate pe Instagram.

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )