Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata clasamentul WTA dupa Australian Open

Online Sport Online Sport,
Cum arata clasamentul WTA dupa Australian Open

WTA a anuntat, oficial, noua configuratie a ierarhiei mondiale dupa primul turneu de Mare Slem al anului. continuă pe Online Sport

Australian Open rascoleste ierarhia WTA: Cine urca cel mai mult si cine se va prabusi

Dincolo de atingerea semifinalelor, marea performanta pe care o va realiza Halep dupa Australian Open 2020 e prelungirea sederii sale in Top 10 WTA.

Clasamentul WTA: Simona Halep a urcat pe locul 2 si a devenit jucatoarea cu cele mai multe saptamani consecutive in Top 10

Semifinalista la Australian Open, Simona Halep a urcat de pe locul trei pe locul doi in clasamentul WTA, dat publicitatii luni. in plus, romanca a atins o borna impresionanta in tenisul mondial feminin, devenind jucatoarea cu cele mai multe saptamani consecutive in Top 10 WTA.

Clasament WTA: Pe ce loc se afla Simona Halep acum. Noua ordine din tenisul mondial

Noul clasament WTA! Ccum arata acum topul 10 dupa Australian Open si pe ce loc este Simona Halep? Iata care sunt locurile ocupate de celelalte cele mai bune jucatoare de tenis din lume! Clasament WTA: Ce loc ocupa Simona Halep? Asociatia de Tenis Feminin a anuntat, in cursul zilei de luni, noul clasament mondial, dupa .

Djokovici ramane Rege la Australian Open. O revenire apasata in finala cu Thiem i-a adus sarbului titlul 8 si 1 ATP

Novak Djokovici a castigat pentru a opta oara in cariera trofeul la Australian Open, invingandu-l, duminica, in finala, pe austriacul Dominic Thiem, scor 6-4, 4-6, 2-6, 6-3, 6-4, dupa o lupta de trei ore si 59 de minute. Sarbul va reveni, de luni, pe prima pozitie in clasamentul mondial, detronandu-l pe spaniolul Rafael Nadal.

Sofia e Ostapenko II! Kenin a castigat finala Australian Open 2020. Muguruza, tolba plina cu greseli

Sofia Kenin 15 WTA) a castigat finala feminina de la Australian Open, invingand-o sambata pe Garbine Muguruza, scor 4-6, 6-2, 6-2. Potrivit ESPN, americanca a devenit doar a doua jucatoare din Era Open, dupa Jelena Ostapenko, care, disputand prima finala de Mare Slem a carierei, si-a adjudecat trofeul dupa ce pierduse primul set letona reusise asta la Roland Garros 2017, contra Simonei Halep).

Novak Djokovic obtine al 8-lea titlu la Australian Open

Novak Djokovic l-a invins pe Dominic Thiem, duminica, in finala de la Australian Open, unde sarbul a ridicat pentru a opta oara in cariera trofeul deasupra capului. S-a terminat 6-4, 4-6, 2-6, 6-4, 6-4 in favoarea sarbului dupa fix patru ore de joc.

Sofia Kenin, campioana la Australian Open

Jucatoarea americana Sofia Kenin a cucerit, sambata, titlul la Australian Open dupa o finala disputat contra lui Garbine Muguruza.

Dominic Thiem, al doilea finalist de la Australian Open

Austriacul Dominic Thiem s-a calificat in finala de la Australian Open dupa un meci de patru seturi contra lui Alexander Zverev din Germania.

Mesajul motivational postat de Simona Halep dupa eliminarea de la Australian Open

Simona Halep a transmis un mesaj pe Twitter, dupa eliminarea suferita in semifinalele Australian Open, in care spune ca lectia invatata dintr-o infrangere poate fi baza unor mari succese in viitor.

Garbine Muguruza, dupa finala de la Australian Open: Ce revenire? Am fost in circuit. Nu am disparut

Garbine Muguruza s-a aratat dezamagita de evolutia sa in finala de la Australian Open, pierduta in fata americancei Sofia Kenin. Spaniola nu vede parcursul sau de la Melbourne ca o revenire. Ea a precizat la conferinta de presa ca nu a disparut nicaieri in ultimii ani, a participat la multe turnee, doar ca nu a mai reusit sa ajunga in finala la turneele de Grand Slam).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )