Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mesajul motivational postat de Simona Halep dupa eliminarea de la Australian Open

Hotnews Hotnews,
 Mesajul motivational postat de Simona Halep dupa eliminarea de la Australian Open

Simona Halep a transmis un mesaj pe Twitter, dupa eliminarea suferita in semifinalele Australian Open, in care spune ca lectia invatata dintr-o infrangere poate fi baza unor mari succese in viitor. continuă pe Hotnews

Acum sufar. Doare mai mult sa pierzi astfel! Prima reactie a Simonei Halep dupa eliminarea de la Australian Open

Simona Halep a recunoscut ca este afectata dupa eliminarea de la Australian Open 2020, mai ales dupa ce a avut sanse importante in ambele seturi ale semifinalei cu Garbine Muguruza.

Simona Halep, in sferturile Australian Open

Simona Halep isi continua parcursul imaculat de la Melbourne, dupa victoria obtinuta in fata belgi.

Decizie-soc, dupa eliminarea de la Australian Open: Simona Halep ar fi renuntat la cel mai vechi om din staff

Simona Halep a parasit Australian Open in faza semifinalelor, dupa eliminare aparand vestea ca ar fi renuntat la cel mai vechi om din staff-ul sau.

Decizie radicala, aflata dupa eliminarea de la Australian Open: Simona Halep ar fi renuntat la cel mai vechi om din staff

Simona Halep a parasit Australian Open in faza semifinalelor, dupa eliminare aparand vestea ca ar fi renuntat la cel mai vechi om din staff-ul sau.

Simona Halep, in semifinalele Australian Open. Cum a reactionat dupa victoria cu Anett Kontaveit

Simona Halep Anett Kontaveit Live Video in sferturile de finala la Australian Open. Duelul dintre cele doua sportive este programat in noaptea de marti spre miercuri, de la ora 2:00 si este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport si Eurosport, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Va .

VIDEO Simona Halep stie unde a cedat meciul cu Garbine Muguruza: Doare mai tare sa pierzi astfel

Simona Halep, numarul trei mondial, a declarat ca doare mai tare sa pierzi astfel, dupa ce a fost invinsa de Garbine Muguruza cu 7-68), 7-5, joi, la Melbourne, in semifinalele turneului Australian Open.

Simona Halep rateaza calificarea in finala de la Australian Open: Romanca, invinsa in doua seturi de Garbine Muguruza

Simona Halep a pierdut semifinala de la Australian Open, in fata impotriva Garbinei Muguruza. Sportiva din Spania s-a impus, in semifinala,in doua seturi, cu scorul de 7-6, 7-5. Confruntarea de.

Explicatiile lui Rafael Nadal dupa eliminarea de la Australian Open - Thiem merita victoria

Rafael Nadal a parasit turneul de la Australian Open in faza sferturilor, fiind invins in patru seturi de Dominic Thiem. Ibericul a recunoscut superioritatea adversarului, declarand ca pur si simplu Thiem a jucat mai bine decat el si a meritat victoria.

Simona Halep suparata pe organizatorii de la Australian Open

Eliminata in semifinale de Garbine Muguruza dupa un meci de doua seturi si putin peste doua ore, Simona Halep considera ca organizatorii ar fi trebuit sa inchida acoperisul arenei centrale Rod Laver.

Reactia Simonei Halep dupa ce a pierdut la Australian Open. Sufar acum, trebuie sa recunosc

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a declarat ca doare mai tare sa pierzi astfel, dupa ce a fost invinsa de Garbine Muguruza cu 7-6 10-8), 7-5, joi, la Melbourne, in semifinalele turneului Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )