Libnet.ro
UNICEF

17:01

Cum arata jandarmul din Deveselu care e sosia lui Smiley: Ne-am intalnit anul trecut, m-a intrebat daca am voce. Era interesat

Adevărul Adevărul,
Cum arata jandarmul din Deveselu care e sosia lui Smiley: Ne-am intalnit anul trecut, m-a intrebat daca am voce. Era interesat

Un tanar jandarm seamana perfect cu indragitul Smiley, pe care a avut ocazia sa-l intalneasca anul trecut. Multi cred ca nici nu-mi stiu numele, toti cunoscutii imi spun Smiley. continuă pe Adevărul

Noi detalii in cazul tanarului din Braila, care a intrat cu masina in multime

Barbatul din Braila care a injunghiat un barbat si apoi a lovit in mod intentionat cu masina noua persoane a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luata, luni seara, de Tribunalul Braila, t?.

in premiera. Cum a devenit Romania singurul stat din Europa care a platit teroristi pentru a-si ucide cetatenii

In tara noastra, o arata documentele, a fost contruita una dintre cele mai puternice si periculoase masinarii de distrugere a propriului popor: securitatea. Romania a devenit astfel singurul stat din Europa.

Tanarul din Braila, care a intrat cu masina in multime, a fost retinut

Tanarul de 20 de ani care a intrat intentionat cu masina in multimea din parcarea unui centru comercial din Braila a fost retinut, iar astazi procurorii vor cere arestarea preventiva. Individul a accidentat.

Descoperiti. Informatiile din SUA care au panicat sistemul in Romania

Alegerile legislative partiale de pe 6 noiembrie din SUA au starnit interes urias si controverse nu doar in Statele Unite, ci peste tot in lume, inclusiv in Romania. Trump este un presedinte care provoaca.

Primul oras din lume care isi invata politistii sa zbore pe drone - VIDEO

Ofiterii de politie din Dubai au inceput sa ia lectii de zbor pe drone. Dronele S3 2019, realizate de o companie din California, ar urma sa ii ajute pe politisti sa ajunga la locuri greu accesibile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )