Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul oras din lume care isi invata politistii sa zbore pe drone - VIDEO

Antena3 Antena3,
Primul oras din lume care isi invata politistii sa zbore pe drone - VIDEO

Ofiterii de politie din Dubai au inceput sa ia lectii de zbor pe drone. Dronele S3 2019, realizate de o companie din California, ar urma sa ii ajute pe politisti sa ajunga la locuri greu accesibile. continuă pe Antena3

Prima regiune din Romania care si-a lansat propria moneda

Sibiul este prima regiune din Romania care isi va lansa o moneda locala, Sibcoinul, in 21 noiembrie, la Bucuresti, aceasta moneda urmand sa fie folosita pe durata anului 2019, cand judetul va fi Regiune.

Carrefour Romania inaugureaza primul hipermarket din Roman, in cel mai nou centru comercial din oras

Carrefour Romania a deschis primul hipermarket din Roman, in interiorul celui mai modern centru comercial din oras, Roman Value Centre, ajungand astfel la 33 de magazine in acest format la nivel national. Hipermarketul Carrefour Roman le aduce.

Cornel Amariei, primul roman inclus in topul celor mai remarcabili tineri din lume

Cornel Amariei, la varsta de 23 de ani, este primul roman inclus in topul celor mai remarcabili tineri din lume in editia din 2018.

Joe Holder, cel mai fericit barbat din lume! Este trainerul modelelor Victorias Secret!

In fiecare an, show-ul Victorias Secret ne dovedeste inca o data ca modelele care imbraca noua colectie sunt cele mai frumoase din lume. Omul care se afla in spatele fizicului lor de invidiat este Joe Holder.

Cei mai sexy barbati din lume din 1985 pana astazi! Vezi galeria foto!

Revista People a realizat un top cu cei mai hot barbati din lume din 1985 pana in ziua de astazi. Ia un loc si aseaza-te confortabil pentru ca urmatoarele minute le vei petrece in compania unor barbati atat de sexy.

Idris Elba este cel mai sexy barbat din lume in anul 2018!

Idris Elba, la 46 de ani, este considerat starul Hollywood-ului si a fost inconorat cu titlul de cel mai Sexy Barbat din lume, in anul 2018.

Regiunea Paris va lansa cea mai mare flota de biciclete electrice din lume

Regiunea Paris va lansa cea mai mare flota de biciclete electrice din lume, intr-o schema finantata de stat. Agentia de transport regional Ile-de-France Mobilites IDFM) va oferi in 2019 pana la 10. 000 de.

Ce fel de filme pentru adulti cauta femeile din lume. Preferinta romancelor te va soca

Un renumit site pentru adulti a publicat o harta cu ce fel de filme pentru adulti prefera femeile din toata lumea. Filme cu lesbiene si barbati supradotati - asta urmaresc majoritatea femeilor din lume atunci cand.

Romania, promovata de Ministerul Turismului la Londra, la cel mai mare targ de turism din lume

Ministerul Turismului participa la cel mai mare targ de turism de tip business-to-business din lume, World Travel Market, organizat la Londra in perioada 5-7 noiembrie.

Prima vacanta a fetitei din Vaslui care isi dorea doar piure cu carne, oferita de un grup de profesori din Moieciu: A fost ca un paradis

Roxana, fetita sarmana din Vaslui care a emotionat o tara intreaga dupa ce a marturisit ca ar manca piure cu carne si un pachet de biscuti, a avut parte de o noua surpriza emotionanta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )