Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cum arata si ce poate face cel mai nou membru al familiei robotilor colaborativi de la Universal Robots

Adevărul Adevărul,
Cum arata si ce poate face cel mai nou membru al familiei robotilor colaborativi de la Universal Robots

UR16e este cel mai nou si avansat robot colaborativ cobot) al celor de la Universal Robots si vine ca un ajutor important pentru cei care lucreaza in diferite industrii. continuă pe Adevărul

Cel mai nou parc din Bucuresti a fost inaugurat

Cel mai nou parc din Bucuresti, construit pe Bulevardul Timisoara nr. 10 din Sectorul 6, si-a deschis portile. Parcul nou din Bulevardul Timisoara nr. 10 este unic in tara, avand in vedere faptul ca,.

Cum arata cel mai nou trailer al urmatorului film marca James Bond intitulat No Time To Die (VIDEO)

A fost lansat trailerul urmatorului film James Bond, care-l are in rol principal tot pe Daniel Craig si a carui data de lansare este 3 aprilie 2020. Alaturi de Daniel Craig in film mai joaca Rory Kinnear,.

Un pui de rinocer alb, cel mai nou locatar din parcul belgian Pairi Daiza

Un rinocer alb s-a nascut in parcul belgian Pairi Daiza, a anuntat luni gradina zoologica care face .

BOMBA LA KANAL D: Iata cel mai NOU CUPLU de prezentatori in showbiz! Fanii sunt in extaz

Surpriza la Kanal D: ROventura isi surprinde fanii cu un nou cuplu de prezentatori.

Cat costa cel mai valoros ceas de mana din lume

Unele ceasuri depasesc chiar si zona de lux. in luna noiembrie 2019 s-a consemnat cel mai nou record in domeniu:cel mai scump ceas de mana din lume s-a vandut la licitatie cu pretul de 31 de milioane de.

Birchall: Ghiciti cine ma ataca de data asta! Nimeni altul decat Radu Mazare, cel mai cinstit edil pe care l-a avut vreodata Romania

Ana Birchall a scris miercuri, pe Facebook, ca este atacata de Radu Mazare pentru ca l-a adus in timp record in Romania. Fostul ministru al Justitiei il ironizeaza pe Mazare, despre care spune ca a fost cel mai cinstit edil pe care l-a avut vreodata Romania, adaugand ca poate era mai bine sa-l mai fi lasat la plaja, sa-si exercite talentele de salvamar.

DIETA. Medicul Mihaela Bilic, despre cel mai bun aliment pentru silueta. Este bun si in perioada postului

Medicul nutritionist Mihaela Bilic spune care este cel mai bun aliment pentru silueta si care poate fi mancat chiar si in perioada postului. Provocarea100%@Ziua89: Scoici fara.

Stefan Radu, fotbalistul care a jucat cel mai mult pentru Lazio in ultimul deceniu

Fundasul roman Stefan Radu este jucatorul care a fost utilizat cel mai mult de Lazio in ultimul deceniu, arata un studiu al CIES Football Observatory, care ia in calcul cele 42 de echipe prezente in toata aceasta perioada in cele cinci mari campionate ale Europei.

De ce sufera cel mai tare Antonia, in timp ce Alex Velea este la Asia Express. Stiam ca se va lasa cu lacrimi multe!

Alex Velea participa la Asia Express, reality show-ul difuzat de postul de televiziune Antena 1, iar Antonia a ramas acasa sa aiba grija de copii si ii duce dorul. Artista a marturisit ca ii este tare greu fara Alex langa ea, in conditiile in care poate sa comunice cu el doar o data pe saptamana.

Cel mai tanar om de afaceri din Romania are doar 22 de ani. Ce idee geniala a avut

Eduard Burghelia este cel mai tanar antreprenor din Romania. Tanarul din Constanta, in varsta de 22 de ani, este fondatorul unei platforme de analiza financiara a companiilor. Dar pana sa ajunga aici, Edi a fost nevoit sa treaca prin mult mai multe incercari pentru a-si face intrarea in ecosistemul antreprenorial. De la pustiul de 16 .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )