Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cum arata ultimele sondaje din turul 2 al alegerilor prezidentiale

Playtech Playtech,
Cum arata ultimele sondaje din turul 2 al alegerilor prezidentiale

Astazi, 24 noiembrie 2019 romanii vor merge din nou la urne pentru a-si alege presedintele, care-i va reprezenta in urmatorii cinci ani. Daca dupa turul 1, Klaus Iohannis parea deja castigator detasat in fata Vioricai Dancila, acum iata ca lucrurile au inceput sa se complice. Ultimele sondaje interne arata semne ingrijoratoare pentru PNL. Cum . continuă pe Playtech

Scoli inchise, vineri si luni, din cauza alegerilor prezidentiale. Alte unitati au program modificat

Programul institutiilor de invatamant se vor schimba pentru o scurta durata. Din cauza alegerilor prezidentiale, doua dintre scoli vor fi inchise, iar altele vor avea un program mai scurt decat de obicei. Ce fac elevii in situatia aceasta si cum vor recupera orele? Alegeri prezidentiale 2019: Doua scoli se inchid, iar altele au program scurt .

Ce scrie in programele celor doi candidati din turul doi al alegerilor prezidentiale. Care sunt punctele forte pentru Iohannis si Dancila

Este ziua decisiva pentru Romania. Astazi romanii isi pot vota urmatorul presedinte pentru urmatorii cinci ani. Ultimii ramasi in cursa electorala sunt Klaus Iohannis, candidat din partea PNL si Viorica Dancila, care reprezinta PSD. Urnele de vot se inchid in aceasta seara, la ora 21. 00, ora locala. Turul 2: Klaus Iohannis vs. Viorica Dancila Romanii .

Viorica Dancila, un ultim atac impotriva adversarului ei din turul 2 al alegerilor prezidentiale. Adevaratele intentii si mize ale lui Klaus Iohannis

A mai ramas foarte putin timp pana cand romanii isi vor putea vota presedintele pentru urmatorii cinci ani. Duminica, 24 noiembrie, are loc al doilea tur al alegerilor prezidentiale in tara. Romanii din diaspora pot vota intre 22 si 24 noiembrie. Cetatenii romani vor putea alege intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Viorica Dancila, un .

Iohannis e mare favorit la casele de pariuri in turul 2 al alegerilor prezidentiale. Cat castigi daca pariezi pe Dancila

Au mai ramas doar trei zile pana la turul doi al alegerilor prezidentiale 2019, iar casele de pariuri il dau mare favorit pe candidatul PNL, Klaus Iohannis. Viorica Dancila a primit o cota uriasa din partea bookmakerilor. Cei care pariaza pe candidatul PSD pot castiga de opt ori mai mult in cazul in care Dancila .

Pe cine va sustine Mircea Diaconu, duminica, in turul 2 al alegerilor prezidentiale. Raspunsul e uluitor

A mai ramas foarte putin timp pana cand romanii isi vor putea vota presedintele pentru urmatorii cinci ani. Duminica, 24 noiembrie, are loc al doilea tur al alegerilor prezidentiale in tara. Romanii din diaspora pot vota intre 22 si 24 noiembrie. Cetatenii romani vor putea alege intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Mai ramane insa .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Tragedii in Dolj, in ziua alegerilor prezidentiale. Un alt barbat a murit in apropierea sectiei de votare

Un alt batran a murit in ziua in care mergea sa voteze, duminica, la al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Barbatul, un batran de 81 de ani, a murit in apropierea sectiei de.

Call center-ul Antena 3 va fi deschis si in ziua celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale

Call center-ul Antena 3 va fi deschis si in ziua celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Daca observati nereguli sau asistati la incidente neobisnuite in sectiile de votare ne puteti suna la.

Date oficiale, primele exit-poll-uri din turul al doilea. Cine face primele sondaje la urne si cum se prezinta candidatii

24 noiembrie, turul 2 al alegerilor prezidentiale 2019. Se alege presedintele! Date oficiale, exit-poll-uri. Cine face primele sondaje la urne si cum se prezinta candidatii? Primele exit-poll-uri. Cine face primele sondaje la urne si cum se prezinta candidatii? Klaus Iohannis si Viorica Dancila sunt cei doi candidati ce duminica, 24 noiembrie, se vor infrunta in .

Rezultate exit poll, turul doi al alegerilor prezidentiale 2019. Afli la ora 21.00 primele procente

Duminica, 24 noiembrie, turul doi al alegerilor prezidentiale 2019 a inceput votul pentru cetatenii aflati in Romania. Astazi se va afla numele celui care ne va conduce in urmatorii cinci ani. Rezultate exit poll afli la ora 21. 00 primele procente. Rezultate exit poll, turul doi al alegerilor prezintiale 2019 Klaus Iohannis si Viorica Dancila .

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Primele rezultate ale alegerilor prezidentiale, la Antena 3

Romanii voteaza in numar impresionant in diaspora, mai multi ca in urma cu doua saptamani, iar peste cateva ore se deschid urnele si in tara. in finala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )