Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cum ataca noul coronavirus organismul uman. COVID-19, mai imprevizibil decat un simplu virus respirator

B1 B1,
Cum ataca noul coronavirus organismul uman. COVID-19, mai imprevizibil decat un simplu virus respirator

Virusul COVID-19 a infectat, pana in prezent, peste 5,3 milioane de persoane la nivel mondial. De asemenea, peste 342. 300 de oameni si-au pierdut viata din cauza virusului COVID-19, iar alti circa 53. 500 sunt in. continuă pe B1

Un nou studiu privind COVID-19: Numarul real al infectarilor cu noul coronavirus, de 18 ori mai mare decat cel raportat

Testele privind anticorpii efectuate de cercetatori pentru a determina starea infectiilor cu coronavirus noi in Tokyo sugereaza ca numarul de cazuri din capitala Japoniei ar putea fi mult mare decat cifra.

FOTO Transformarea radicala suferita de un barbat contaminat cu noul coronavirus

Un asistent medical din Statele Unite a distribuit pe retelele de socializare fotografii dinainte si dupa imbolnavirea de covid-19, pentru a arata cum boala cauzata de noul coronavirus i-a afectat organismul.

Studiu. Noul coronavirus se ia prin materiile fecale. Ce reguli trebuie sa respecti

Specialistii americani au facut studii in laborator si au demonstrat ca noul coronavirus traieste in materiile fecale, deci, in consecinta se poate astfel raspandi mai departe.

MAE |47 de romani care lucreaza la abatorul Dissen din Germania au fost infectati cu noul coronavirus

Mai multi cetateni romani lucreaza la abatorul Dissen din Saxonia Inferioara, Germania. Dintre acestia, cel putin 47 sunt infectati cu noul coronavirus, dupa cum transmite Ministerul Roman de Externe. De.

OMS anunta un varf al bilantului zilnic al contaminarilor cu noul coronavirus in lume - 106.000 de cazuri

Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) Tedros Adhanom Ghebreyesus a anuntat miercuri ca 106. 000 de contaminari cu noul coronavirus s-au inregistrat in lume in ultimele 24 de ore - un numar care nu a mai fost atins pana in prezent.

Cel putin 40 de persoane infectate cu noul coronavirus in timpul unei slujbe religioase in Germania

Cel putin 40 de persoane au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus dupa ce au participat la un serviciu religios intr-o biserica baptista din orasul german Frankfurt, au anuntat sambata autoritatile sanitare locale, informeaza agentia DPA, scrie Agerpres.

IN CADRUL PROIECTULUI TESTAM PENTRU BUCURESTI: Peste 3.000 de bucuresteni s-au inscris pentru a fi testati pentru noul coronavirus

Peste 3. 000 de bucuresteni s-au inscris, pana in prezent, pentru a fi testati pentru noul coronavirus, in cadrul proiectului Testam pentru Bucuresti. Aplicatia in care se fac inscrierile este functionala de vineri.

Peste 3000 de bucuresteni s-au inscris pentru testarea gratuita la noul coronavirus

Peste 3. 000 de bucuresteni s-au inscris sa fie testati pentru noul coronavirus in primele ore dupa l.

Trei femei cu varste cuprinse intre 79 si 84 de ani au murit dupa ce au fost infectate cu noul coronavirus. Bilantul deceselor ajunge la 1.159

Inca trei persoane infectate cu noul coronavirus au decedat in spitale, astfe incat numarul total al celor care au murit este de 1. 159, potrivit unei informari a Grupului de Comunicare Strategica. Este vorba de trei femei, cu varste cuprinse intre 79 si 84 de ani, care aveau comorbiditati.

Alexandru Rafila, despre persoanele care afirma ca noul coronavirus nu exista: Frizeaza alte aspecte, nu cele legate de bunul simt si de o judecata cat de cat echilibrata

Medicul Alexandru Rafila a vorbit despre persoanele care afirma ca noul coronavirus nu ar fi real. Reprezentantul OMS al Romaniei considera ca ca frizeaza alte aspecte, nu cele legate de bunul simt si de o judecata cat de cat echilibrata.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )