Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum il cheama pe romanul cu cel mai ciudat nume. E zeu

Antena3 Antena3,
Cum il cheama pe romanul cu cel mai ciudat nume. E zeu

Pe romanul cu cel mai ciudat nume il cheama Shiva si este fotbalist la FC Voluntari. Pe numele lui complet Adelin Shiva Parcalabu, mijlocasul spune ca prenumele sau i-a fost ales de tatal. continuă pe Antena3

Romanul cu cel mai ciudat nume: Tata a vrut ceva special. Cum a fost botezat

Doi stelisti vor ajunge la Voluntari langa romanul care poarta numele unui zeu indian. Shiva e zeul indian al distrugerii. Tatal meu a facut yoga timp de 20 de ani si a vrut.

CES Las Vegas Au inceput testele cu masini autonome in zona unde se tine cel mai mare targ de tehnologie al inceputului de an

Multe companii vor expune la CES tehnologie care da un mare grad de autonomie masinilor, insa cateva au dat si drumul unor teste pe strazile din Las Vegas. Cel mai cunoscut este parteneriatul dintre Lyft si Aptiv care a pus pe strazile celebrului oras opt masini BMW Seria 5 care se pot conduce aproape) singure. Un om este prezent la volan, in caz ca se intampla ceva, dar masina are nivelul 4 de autonomie din 5.

Acer Swift 7 e cel mai subtire laptop din lume

Orice gadget se promoveaza mai usor daca este insotit de superlative absolute, iar conform producatorului, Acer Swift 7 este cel mai subtire laptop. S-ar putea sa nu-ti mai fi schimbat de mult timp laptopul si este posibil ca Acer sa nu fie primul pe lista priorirtatilor tale. Cu toate acestea, cel mai recent ultra portabil [].

Volatilitatea lirei se afla la cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Volatilitatea lirei sterline se afla la cel mai redus nivel din ultimii trei ani, ceea ce arata ca pentru investitori acordul referitor la perioada de tranzitie dupa Brexit este ca si facut, relateaza Bloomberg.

Este cel mai bogat fotbalist al planetei. Nu este nici Messi, nici Cristiano Ronaldo

E inca junior, dar spera ca in curand sa bifeze primele minute in Premier League. Pana la 19 ani si-a trecut in CV Chelsea si Leicester, doua campioane ale Angliei. El este Faiq Bolkiah, cel mai bogat fotbalist din.

Dupa 13 ani, s-a aflat cel mai ascuns secret din familia Andrei si Catalin Maruta. Nimeni nu se astepta la asta

Dupa 13 ani de casatorie, s-a aflat cel mai ascuns secret al familiei Andrei si a lui Catalin Maruta. Realizatorul i-a pus o porecla partenerei sale de viata, cu care a reusit sa-i molipseasca si pe pr.

ROBOR la trei luni a scazut la 2,01, cel mai mic nivel din 14 noiembrie

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 2,01%, cel mai mic nivel din 14 noiembrie, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

A fost descoperit cel mai mare numar prim

Cel mai mare numar prim a fost descoperit de catre Great Internet Mersenne Prime Search GIMPS, in urma cu doua saptamani. Proiectul GIMPS Great Internet Mersenne Prime Search a reusit sa descopere cel mai mare numar prim de pana acum. Un calculator folosit de voluntarul Jonathan Pace a realizat descoperirea in data [].

Pretul petrolului a atins cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate

Pretul petrolului a atins joi cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate, din cauza ingrijorarii investitorilor legata de impactul tulburarilor din Iran asupra ofertei, a masurilor luate de OPEC si producatori din afara organizatiei pentru reducerea productiei si a temperaturilor deosebit de reci din Statele Unite, care duc la cresterea cererii, scrie News. ro.

Pretul petrolului Brent, la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Cotatia futures a petrolului Brent, tranzactionat pe piata europeana, a ajuns, ieri, la cel mai ridicat nivel al ultimilor trei ani - 68,27 dolari/baril, din cauza unor manifestatii antiguvernamentale din Iran, care au generat temeri legate de livrarile din tara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )