Libnet.ro
UNICEF

09:47

Cum sa decorezi ouale de Paste: cele mai bune vopsele naturale

Adevărul Adevărul,
Cum sa decorezi ouale de Paste: cele mai bune vopsele naturale

Conform traditiei, ouale se inrosesc in Joia Mare. Chiar daca varianta de a le cumpara gata vopsite din magazine pare cea mai simpla, este mult mai usor decat crezi sa le faci chiar tu, acasa, folosind vopsele naturale. continuă pe Adevărul

Cele mai bune bancuri despre barbati. Care sunt cele trei mari dorinte ale reprezentantului sexului tare

Despre barbati, fie ei celibatari ori casatoriti, circula foarte multe glume pe internet. Va prezentam aici o selectie de bancuri care ii au pe acestia ca protagonisti.

Raed Arafat, avertisment pentru romani, inainte de Paste! Cele 10 minute le pot fi fatale

Raed Arafat vine cu raspunsuri pentru cele mai mari curiozitati ale romanilor din aceasta perioada. Sarbatorile Pascale se apropie cu pasi repezi, iar masurile de preventie impuse de autoritati nu ne permit nici macar o simpla imbratisare. Ce avertizari aduce secretarul de stat si care sunt ultimele sale sfaturi inainte de sarbatori? Raed Arafat, avertisment .

Urari de Florii. Cele mai inspirate mesaje, urari si felicitari de Florii pentru persoana iubita

Urari de Florii. Cu putin timp inainte de Paste e timpul pentru cele mai generoase urari de Florii.

Top 10 al celor mai bune filme realizate vreodata in Hollywood. Care e cel mai bun film al tuturor timpurilor

Sefi de studio, castigatori ai Premiilor Oscar, dar si realizatori de emisiuni TV au participat la un sondaj realizat de publicatia Hollywood Reporter, pentru a realiza un Top 100 al celor mai bune filme realizate vreodata in Hollywood.

Statele Unite devin tara cu cele mai multe decese din lume din cauza coronavirusului

Statele Unite au depasit sambata Italia, devenind tara cu cele mai multe decese inregistrate din cauza coronavirusului, raportand peste 20. 000 de decese, potrivit Universitatii Johns Hopkins.

AGENTIILE DE PRESA: Pandemia va avea cele mai grave consecinte economice, avertizeaza directoarea FMI

Pandemia cu noul coronavirus va avea cele mai grave consecinte economice de dupa Marea Depresiune din 1929, a avertizat joi directoarea generala a Fondului Monetar International FMI), Kristalina Gheorghieva, transmit AFP si Reuters.

Cele mai multe cazuri de COVID-19, in Bucuresti si Suceava. Care este situatia pe fiecare judet

Cele mai multe cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus s-au inregistrat pana in prezent la Suceava - 1. 487 si Bucuresti - 659, scrie Agerpres, potrivit informarii Grupului de Comunicare Strategica.

Acestea sunt cele mai letale pandemii care au lovit omenirea de-a lungul timpului

Cele mai periculoase pandemii care au provocat milioane de decese in intreaga lume au fost variola, pojarul, gripa spaniola sau ciuma neagra, conform businessinsider. es.

VIDEO Cinema in carantina. Cele mai noi filme care vor aparea pe Netflix

Va prezentam cele mai noi titluri care vor aparea pe Netflix, de care va veti putea bucura alaturi de popcornul facut in cuptorul cu microunde de acasa.

Romania are cele mai ieftine oua din UE, la poarta fermei. Vanzarile, afectate de coronavirus

Vanzarile de oua in perioada Sarbatorilor Pascale vor fi mai mici in acest an cu circa 30% fata de 2019, din cauza restrictiilor impuse de criza generata de noul coronavirus, iar preturile vor fi similare cu cele de anul trecut, desi costurile de productie s-au majorat in 2020, sustine presedintele Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania UCPR), Ilie Van.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )