Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune bancuri despre barbati. Care sunt cele trei mari dorinte ale reprezentantului sexului tare

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri despre barbati. Care sunt cele trei mari dorinte ale reprezentantului sexului tare

Despre barbati, fie ei celibatari ori casatoriti, circula foarte multe glume pe internet. Va prezentam aici o selectie de bancuri care ii au pe acestia ca protagonisti. continuă pe Adevărul

Cum sa decorezi ouale de Paste: cele mai bune vopsele naturale

Conform traditiei, ouale se inrosesc in Joia Mare. Chiar daca varianta de a le cumpara gata vopsite din magazine pare cea mai simpla, este mult mai usor decat crezi sa le faci chiar tu, acasa, folosind vopsele naturale.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Rechinii

Se intalnesc doi rechini: Ieri am inghitit un oltean. Trei zile am mai putit a praz! La care celalalt: Eu am inghitit acum cateva zile o blonda. Avea capul asa de gol ca trei zile nu m-am mai putut.

Cele mai fascinante curiozitati despre corpul uman

Stiai ca organismul nostru produce 25 de milioane de celule noi in fiecare secunda, iar acestea se regenereaza fara nici macar un ajutor? Stiai ca in fiecare zi ne trec prin cap peste 60. 000 de ganduri, ceea ce inseamna peste 40 de ganduri pe minut?.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Doi boi

Doi politisti sunt la un examen de limba romana si trebuie sa faca o propozitie. Primul politist spune: - Pe camp sunt 2 boi. Al doilea spune: - Nu. Nu e bine pentru ca lumea o sa creada ca noi suntem.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: La spital

-Alo, mama, nu te speria, te rog sa nu intri in panica, nu e nimic grav, dar sunt la spital! - Manole, esti medic de zece ani, nu mai spune asta de cate ori ma suni.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Magnatul cu Mercedes

Un magnat rus, cu un Mercedes ultimul racnet, este oprit in trafic de un politist. in spatele lui mai opresc o ambulanta si o masina de pompieri. Politistul intreaba: Astea pentru ce sunt? Va.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Palme

Un om mergea linistit prin desert cand, deodata, ia o palma. Se uita in dreapta, in stanga, in spate, nimeni. Se uita in sus: senin. Mai merge si iarasi ia o palma. Se uita in dreapta, in stanga, in.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Usa e de vina

Domnule doctor, am avut un cosmar toata noaptea: se facea ca trageam de o usa pe care scria ceva. Si ce scria? impinge! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Copil cuminte

Alinuta, fii cuminte si intoarce-te in casa! Nu. Alinuta, hai, te roaga mama urca cele 2 etaje si vino in casa! Nu, mama, ca iar o sa ma arunci pe geam .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Groapa

Doi olteni, Ion si Gheorghe vroiau sa sape o groapa pentru a sadi un pom. Sapa oltenii nostri ce sapa si la un moment dat Ion il intraba pe Gheorghe: Ba Gheorghe, dar noi ce facem cu mormanul asta de pamant care s-.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )