Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doua spitale de urgenta din Bucuresti vor fi mutate

B1 B1,
Doua spitale de urgenta din Bucuresti vor fi mutate

Spitalul Floreasca si Spitalul de Arsuri din Capitala vor fi mutate in zona de nord a Bucurestiului in cel mult un an, a anuntat primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, potrivit Digi24. Acesta a. continuă pe B1

Doua spitale mari din Bucuresti vor fi mutate in urmatorii ani

Doua dintre cele mai mari spitale de urgenta din Bucuresti - Spitalul Floreasca si Spitalul de Arsi- vor fi relocate in cel mult doi ani in zona de nord a Bucurestiului, a anuntat primarul.

Metrorex inchide intrarile in patru statii de metrou. Ce zone din Bucuresti vor fi afectate

Compania Metrorex inchide unele cai de intrare de la statiile de metrou Eroilor, Politehnica, Preciziei si Gorjului, in perioada 23-29 august, pentru modernizarea sistemului de control acces.

Dezvoltatorul mall-urilor AFI din Bucuresti a incheiat primul semestru cu venituri de 25 milioane euro

Grupul cu capital israelian AFI Europe Romania a avut venituri operationale nete de 25 milioane de euro in prima jumatate a acestui an, in crestere cu 11,5% fata de primul semestru al anului trecut, a anuntat, luni, compania care detine pe piata locala mall-urile AFI din Bucuresti si din Ploiesti.

Salariile din educatie vor creste anul viitor cu maxim 25%, nu cu 50%; Ce au transmis sindicalistii Guvernului

Salariile din educatie vor creste anul viitor cu maxim 25%, nu cu 50%. Se pare ca sindicalistii au discutat cu reprezentantii Guvernului si le-au reprosat ca au promis o cerere de 50% a salariilor conform legii.

Un copil de 12 ani urca Giurgiul pe harta POLTERGEIST a Romaniei: Dupa exorcizari la Letca Noua si apeluri inutile la 112, pustiul a ajuns la Spitalul de Psihiatrie din Bucuresti

Locuitorii comunei Naipu, comuna Ghimpati, din jud. Giurgiu nu mai au stare de cateva zile, mai precis din 20 august cand in casa familiei Dobre, obiectele au inceput sa se miste singure, iar.

Guvernul doreste achizitionarea a doua avioane pentru demnitari. Aeronavele vor intra in flota Tarom

Guvernul Romaniei are in vedere achizitionarea a doua aparate de zbor, banii putand sa fie alocati chiar la urmatoarea rectificare bugetara, au declarat surse guvernamentale. Cele doua.

Mai multi rechini au ajuns aproape de o plaja din SUA: Oamenii au iesit de urgenta din apa, dar au asistat la un moment sangeros(VIDEO)

Momente de panica pe plaja Cape Code din statul american Massachusetts. inotatorii au fost nevoiti sa iasa de urgenta din apa dupa ce mai multi rechini au aparut in apropierea coastei,.

Sute de pesti morti pe Lacul Morii din Bucuresti. Primaria sectorului 6: cauza mortii ar putea fi nivelul scazut de oxigen din apa

Sute de pesti morti au fost observati in aceasta dimineata pe Lacul Morii, cetatenii din zona alertand autoritatile. La o prima evaluare, reprezentantii Primariei sector 6 spun ca acestia ar fi murit din cauza hipoxiei scaderea cantitatii de oxigen in tesuturi, medii de cultura sau aer).

Primaria crede ca a gestionat corect invazia de insecte din Bucuresti

Biroul de presa al Primariei Capitalei a trimis un drept la replica dupa aparitia articolului care se refera la instrainarea firmei care se ocupa de dezinsectie in Bucuresti.

Tentativa de omor la o nunta din Bucuresti - VIDEO cu puternic impact emotional

Antena 3 a obtinut imagini surprinse de camerele de supraveghere la o nunta terminata cu scandal, in Bucuresti. Doi tineri din Congo au vrut sa participe la eveniment, dar s-au enervat atunci cand.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )