Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cum a devenit o jurnalista de radio din Italia ambasador cultural in Cluj

România Liberă România Liberă,
Cum a devenit o jurnalista de radio din Italia ambasador cultural in Cluj

O tanara din Italia a reprezentat Perugia in Transilvania, in cadrul unui proiect care viza promovarea valorilor culturale ale orasului italian. Acum, ea va promova Clujul. continuă pe România Liberă

Un bilet la Loto a imbogatit-o pe o romanca din Italia. Femeia a castigat 1.500 de euro pe luna, timp de 20 de ani

Un bilet de loterie a imbogatit-o pe o romanca din Italia. Femeia a castigat un venit de 1. 500 de euro pe luna timp de 20 de ani. Doar 5 euro a dat femeia pe biletul castigator. Vecinii spun ca romanca a cum.

Mai multe posturi de televiziune si de radio din Franta, criticate pentru modul in care au mediatizat atentatele de la Paris

Consiliul Superior al Audiovizualului CSA) din Franta adresat avertismente cu privire la modul in care unele televiziuni au mediatizat atentatele din ianuarie de la Paris, informeaza AFP. Dupa ce a analizat.

Fundas bosniac adus de Dinamo din Italia

Clubul Dinamo a oficializat transferul unui fundas bosniac de 26 ani de la Pescara, anunta luni site-ul oficial al formatiei din Stefan cel Mare.

Un roman s-a spanzurat intr-o inchisoare din Italia. Era condamnat pe viata pentru crima

Un roman condamnat la inchisoare pe viata pentru uciderea unui italian s-a spanzurat intr-un penitenciar din Milano. Ioan Gabriel, in varsta de 39 de ani, a fost condamnat pentru uciderea vecinului sau,.

Creatorul Nutella Michele Ferrero, Cel mai bogat om din Italia, a murit

Cel mai bogat producator de produse de ciocolata din lume, Michele Ferrero, celebru pentru marcile pe care le detine - Nutella, Ferrero Rocher, oul Kinder Surprise si Tic-Tac - a murit la varsta de 89 de ani, au anuntat oficiali italieni.

A murit Michele Ferrero, creatorul Nutella. Cel mai bogat om din Italia avea 89 de ani

Cel mai bogat producator de produse de ciocolata din lume, Michele Ferrero, celebru pentru marcile pe care le detine - Nutella, Ferrero Rocher, oul Kinder Surprise si Tic-Tac - a murit la varsta de 89 de ani, au.

A murit creatorul Nutella, cel mai bogat om din Italia

Cel mai bogat producator de produse de ciocolata din lume, Michele Ferrero, celebru pentru marcile pe care le detine - Nutella, Ferrero Rocher, oul Kinder Surprise si Tic-Tac - a murit la varsta de 89 de ani.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )