Libnet.ro
UNICEF

01:05

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 a fost deja facut

B1 B1,
Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 a fost deja facut

Dacia 1300 este, probabil, cea mai cunoscuta masina din Romania care rareori mai poate fi vazuta in circulatie. continuă pe B1

Cea mai rapida masina din lume, cu tractiune fata, pe acest circuit este

A reusit la Nurburgring, asa ca trebuia sa o faca si la Spa-Francorchamps. Timpul obtinut il face cel mai rapid vehicul cu tractiune fata din segmentul compact, pe circuitul belgian.

Manuela Harabor are un copil cu autism si este o mama singura. Cum a ajuns sa arate una dintre cele mai frumoase femei din Romania

Manuela Harabor are un copil cu autism si este o mama singura, la 51 de ani. Actrita care a jucat in peste 20 de filme a facut dezvaluiri despre viata de familie si a vorbit despre tatal fiului ei, care in acest moment ii plateste pensie alimentara. Manuela Harabor are un copil cu autism si .

Concedieri masive anuntate de cea mai mare banca din Italia

Cea mai mare banca italiana dupa active, UniCredit SpA, intentioneaza sa concedieze 10% din forta sa de munca - aproximativ 10. 000 de angajati - in special in Italia, ca parte a noului plan de afaceri pentru.

EA este cea mai admirata femeie din lume. A depasit-o in popularitate pe Oprah Winfrey...

Michelle Obama, fosta prima doamna a Statelor Unite, este cea mai apreciata femeie la nivel mondial, depasind-o chiar si pe Oprah Winfrey la acest capitol, arata un sondaj realizat de companie britanica de.

Marius Pieleanu: Calin Popescu Tariceanu are cea mai mare favorabilitate din politica romaneasca de centru-stanga

Sociologul Marius Pieleanu a precizat la Sinteza Zilei ca presedintele Senatului, Calin-Popescu Tariceanu beneficiaza de un capital politic considerabilin zona electoratului din spectrul politic de.

Sociologul Marius Pieleanu: ,,Tariceanu are cea mai mare favorabilitate din politica romaneasca

Sociologul Marius Pieleanu a declarat la emisiunea ,,Sinteza Zilei ca presedintele Senatului, Cali.

Noul Volkswagen Passat costa o mica avere. Tocmai s-a lansat in Romania si e cea mai cautata masina a momentului

Noul Volkswagen Passat a fost lansat si in Romania, dar este destul de scumpa, dar nu cred ca este ceva surprinzator. Passat a fost una dintre cele mai iubite masini de catre romani.

DAN BARNA, USR: Limitarea emigratiei este cea mai mare provocare

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca limitarea emigratiei este cea mai mare provocare din prezent, in conditiile in care, mentioneaza el, sunt peste cinci milioane si jumatate de romani in diaspora si exodul romanilor pare tot mai greu de oprit.

Bilete false, la Untold. Doi tineri au trait cea mai urata aventura, dupa ce au contactat un vanzator de pe internet

Esti atras de pretul mic, dar nu acorzi atentie altor detalii. Iata cum doi tineri au trait cea mai urata aventura din viata lor dupa ce au contactat un vanzator de pe internet pentru a-si cumpara bilete la Untold. Bilete false, la Untold Vara, pentru negativisti, e aproape pe terminate, asa ca si festivalurile isi .

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 16 - 23 IULIE Avans de 1,02% pentru SIF Moldova, cel mai bun parcurs din BET-FI

Actiunile SIF Moldova SIF2), emitentul cu a doua cea mai mare pondere in indicele BET-FI, au crescut cu 1,02%, in intervalul 16 - 23 iulie, reprezentand titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui financiar, al celor cinci SIF-uri, plus Fondul Proprietatea FP), care nu a inregistrat vreo crestere sau scadere, in perioada analizata.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )