Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cum a fost executat cu propria arma padurarul din Maramures. Directorul Romsilva, detalii exclusive din ancheta

Antena3 Antena3,
Cum a fost executat cu propria arma padurarul din Maramures. Directorul Romsilva, detalii exclusive din ancheta

Antena 3 a obtinut informatii in exclusivitate in cazul padurarului executat in stil mafiot, intr-o padure din Maramures. Directorul Romsilva afirma ca barbatul ar fi fost sunat de doi localnici, care i-ar fi. continuă pe Antena3

Cine era padurarul din Maramures care a fost executat in stil mafiot. Reactia Romsilva

Liviu Pop, padurar in cadrul Directiei Silvice Maramures, a fost ucis miercuri seara intr-o padure administrata de Ocolul Silvic Strambu Baiut, in timp ce incerca sa impiedice taierea ilegala de arbori,.

Cum a fost executat in stil mafiot cu propria arma de vanatoare padurarul maramuresean Liviu Pop

Moartea lui Liviu Pop, padurar la Ocolul Silvic Strambu Baiut, judetul Maramures, scoate la iveala o situatie grava care vizeaza mafia lemnului. Barbatul de 37 de ani, tata a trei copii, a fost impuscat de catre hotii de lemne cu propria arma de vanatoare, iar apoi trupul sau a fost aruncat intr-o rapa.

REVOLTATOR! MAFIA LEMNULUI acapareaza Romania! La o zi dupa crima din Maramures, un padurar a fost batut si amenintat cu moartea de un afacerist din Suceava (FOTO)

La o zi dupa ce un padurar a fost omorat in Maramures, un altul a fost a fost batut si amenintat cu moartea de mafia lemnului. Este vorba despre Razvan Cenusa, unul din padurarii Ocolului Silvic.

La o zi dupa crima din Maramures, un alt padurar este batut si amenintat cu moartea

Razvan Cenusa, unul din padurarii Ocolului Silvic Moldovita judetul Suceava), a fost atacat in plina zi de un om de afaceri aflat in legaturi cu mafia lemnului, scriu jurnalistii Recorder. Incidentul a avut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2062 seconds )