Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cum a fost surprins Klaus Iohannis pe strazile din Londra - FOTO

Antena3 Antena3,
Cum a fost surprins Klaus Iohannis pe strazile din Londra - FOTO

Presedintele Klaus Iohannis participa, marti si miercuri, la reuniunea NATO la nivel inalt, care are loc la Londra. La orele pranzului presedintele a fost surprins la o plimbare pe strazile. continuă pe Antena3

Cum a fost surprins Klaus Iohannis dupa parada - FOTO

Mii de oameni au asistat, duminica, la parada militara organizata de Ziua Nationla a Romaniei in Piata Arcului de Triumf. Parada a debutat in jurul orei 11,00, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a salutat.

Klaus Iohannis participa marti si miercuri la reuniunea NATO la Londra

Presedintele Klaus Iohannis va participa, marti si miercuri, la reuniunea NATO la nivel inalt care va avea loc la Londra. Marti, presedintele Iohannis va lua parte la receptiile oferite de catre regina Elisabe.

Klaus Iohannis participa la Reuniunea NATO la Nivel inalt: Seful statului va fi prezent, marti, la receptia oferita de Regina Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham

Presedintele Klaus Iohannis participa marti si miercuri la Reuniunea NATO la Nivel inalt care are loc la Londra, cu ocazia implinirii a 70 de ani de la fondarea Aliantei Nord-Atlantice. Marti seara,.

Klaus Iohannis participa marti si miercuri, la Reuniunea NATO la Nivel inalt

Presedintele Klaus Iohannis, participa, in perioada 3-4 decembrie, la Reuniunea NATO la Nivel inalt care se va desfasura la Londra.

Presedintele Klaus Iohannis participa la Reuniunea NATO la Nivel inalt

Presedintele Klaus Iohannis, participa, in perioada 3-4 decembrie, la Reuniunea NATO la Nivel inalt care se va desfasura la Londra. Reuniunea are loc in contextul implinirii a 70 de ani de la fondarea Aliantei Nord-Atlantice.

Klaus Iohannis, la sedinta liberalilor: PSD nu a fost inlaturat de la putere decat partial. Autosuficienta dupa aceasta victorie ar fi cea mai mare greseala pentru PNL (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat, luni, la sedinta Biroului Politic National BPN) al PNL, unde a transmis un mesaj post-alegeri. Seful statului a tint sa le transmita liberalilor ca desi.

Planul lui Klaus Iohannis pentru anticipate. Bogdan Chirieac: Nu gresim daca vorbim de Guvernul Iohannis

Analistul Bogdan Chirieac a comentat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, implicarea pe fata a presedintelui Klaus Iohannis in activitatea Guvernului, dupa ce luni dimineata a fost prezent la.

Noul sef al Statului Major al Apararii a fost investit de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis l-a investit duminica, de Ziua Nationala, pe noul sef al Armatei, la sediul Ministerului Apararii. Generalul Daniel Petrescu preia oficial functia de sef al Statului Major al.

Klaus Iohannis lanseaza un nou atac la adresa PSD. Mesaj de mobilizare pentru PNL

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca PSD a fost inlaturat de la putere doar partial si ca isi d.

Klaus Iohannis, mesaj inainte de sedinta cu liberalii: PSD a incasat-o de trei ori. Guvernul Orban face o treaba foarte buna

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns luni la Parlament, unde participa la sedinta Biroului Executiv al PNL. La sosire, seful statului a declarat ca la intalnirea cu liberalii va discuta despre ceea ce a fost i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )