Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Berbeceanu, 7 ani de la ziua cea mai neagra din viata de politist. Mesajele care i-au cutremurat pe romani

Adevărul Adevărul,
Traian Berbeceanu, 7 ani de la ziua cea mai neagra din viata de politist. Mesajele care i-au cutremurat pe romani

In urma cu sapte ani, Traian Berbeceanu trecea printr-una dintre cele mai negre zile din cariera sa. Acum, fostul politist din Deva este numit prefect al Capitalei. continuă pe Adevărul

Record negativ de temperatura in Miercurea Ciuc. Noaptea trecuta a fost cea mai friguroasa din aceasta toamna

Cea mai scazuta temperatura dinRomania, din acest sezon,s-a inregistrat in noaptea de marti spremiercuri in Miercurea Ciuc, unde mercurul din termometre a coborat pana la -7,4 grade.

Gaura de ozon din Antarctica este cea mai mare din ultimii ani

Gaura de ozon de deasupra Antarcticii a atins dimensiunea maxima anuala. Din pacate, este cea mai mare si mai profunda din ultimii ani. Stratul de ozon este esential pentru asigurarea.

Cea mai ieftina masina electrica din Romania e chiar la eMAG, iar pretul e uimitor

Cat asteptam Dacia electrica, promisa ca fiind cea mai ieftina din categoria sa, pe eMAG e deja una foarte ieftina. Ce poti face cu ea? Ei bine, te poti plimba. Are o autonomie decenta si.

Secretul lui Traian Berbeceanu, stiut acum de toti romanii. De ce a descins DIICOT peste el

Secretul lui Traian Berbeceanu este stiut acum de toti romanii. S-a aflat de ce a descins DIICOT peste el in urma cu sapte ani. Actualul prefect al Bucurestiului, Traian Berbeceanu, a trait atunci cosmarul vietii lui. Traian Berbeceanu traia un cosmar acum 7 ani. Era sef al BCCO Alba, iar mascatii descindeau la locuinta lui .

Marcel Vela, despre Traian Berbeceanu: Omul potrivit, la locul potrivit, la momentul potrivit

Ministrul de Interne, Marcel Vela, afirma ca Traian Berbeceanu, care a depus, vineri, juramantul in functia de prefect al Capitalei, este omul potrivit, la locul potrivit, la momentul potrivit. increderea mea in Traian nu mai este un secret pentru nimeni, a transmis Vela.

Marcel Vela: Am incredere ca Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei, isi va face datoria la cel mai inalt nivel. Este un patriot dispus la orice sacrificiu in sprijinul si pentru compatriotii sai (VIDEO)

Traian Berbeceanu a depus, vineri, juramantul pentru investitura in functia de prefect al Capitalei. Cu aceasta ocazie, Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, l-a descris drept un profesionist, un om.

Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei. Tocmai a fost confirmat in functie

Joi, premierul Romaniei Ludovic Orban a anuntat ca il va schimba pe actualul prefect al Bucurestiului, dupa ce Gheorghe Cojanu sa aratat a fi neinformat cu privire la situatia epidemiei din Capitala. Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de combatere a Criminalitatii Organizate, a fost numit in .

Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu va fi noul prefect al Bucurestiului, dupa indepartarea lui Gheorghe Cojanu din functie. Cine este, de fapt, Traian Berbeceanu? Traian Berbeceanu este fost comisar de politie, sef de cabinet.

Traian Berbeceanu, noul prefect al Bucurestiului. Ludovic Orban a facut anuntul chiar azi

In lumina ultimelor reactii lipsite de consistenta ale actualului Prefect al Capitalei, surse spun ca acesta va fi demis. in locul sau, declara sursele, ca va veni un personaj celebru. Este vorba de Traian Berbeceanu. UPDATE Premierul Ludovic Orban a confirmat, azi, ca a decis demiterea prefectului Gheorghe Cojanu si numirea fostului politist Traian Berbeceanu .

TRAIAN BERBECEANU: ii asiguram pe locuitorii Bucurestiului ca le vom oferi solutii, si nu scuze sau justificari

Noul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, a dat asigurari astazi, la ceremonia de investire in functie, ca le va oferi locuitorilor municipiului Bucuresti solutii, si nu scuze sau justificari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )