Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cum sa ai grija de inima ta pe timp de canicula

Antena3 Antena3,
Cum sa ai grija de inima ta pe timp de canicula

Unul dintre factorii care isi pun amprenta in mare masura asupra calitatii vietii persoanelor suferind de boli cardiovasculare este nici mai mult, nici mai putin decat starea vremii. Cum. continuă pe Antena3

DOLIU: A murit unul dintre cei mai respectati si cunoscuti preoti (FOTO)

Unul dintre ceimairespectati simaicunoscuti preoti suceveni, Gheorghe Bradatanu, a trecut la cele vesnice, la varsta de doar 67 de ani. Gheorghe Bradatanu a fost preot paroh la pa.

VIDEO + FOTO. Incendiu devastator in Dubai. Unul dintre cei mai inalti zgarie-nori din lume arde ca o torta

Unul dintre cei mai inalti zgarie nori din Dubai a fost cuprins de flacari, fara a fi raportate victime, scrie Daily Mail. Incendiul s-a raspandit rapid in Torch Tower, o cladire de 79 de etaje, care, la momentul inaugurarii, a fost cel mai inalt imobil din lume.

Tocmai A MURIT unul dintre cei mai cunoscuti medici din ROMANIA !!! (FOTO)

Veste trista pentru pacientii care l-au cunoscut pedr. Petru Dindeal, unul dintre cei mai cunoscuti medici din judetul Hunedoara, potrivithunedoaralibera. ro Dr. Petru Dindeal s-a stins din.

E un orizont de timp de unul sau doi ani pentru ridicarea vizelor pentru SUA

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat ca in acest moment intrevede un orizont de timp de unul sau doi ani pentru ridicarea vizelor pentru Statele Unite ale Americii SUA).

Sistemul de pensii speciale este unul dintre cele mai mari abuzuri facute cu legea in mana

Scandalul din ultimele zile, privind schimbarea modului de calcul al pensiilor speciale si numarul record de cereri de pensionare depuse de o mare parte dintre cei care ar beneficia de asemenea venituri, a starnit nemultumiri atat in randul cetatenilor, cat si al mediului de afaceri, respectiv al analistilor economici.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )