Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cum a petrecut Liviu Dragnea prima noapte in puscarie (VIDEO)

B1 B1,
Cum a petrecut Liviu Dragnea prima noapte in puscarie (VIDEO)

Timp de trei ani de zile, Liviu Dragnea a avut un singur obiectiv: sa schimbe legile justitiei si sa scape de puscarie. Desi a dat jos trei guverne, a decapitat sefii parchetelor si a starnit impotriva. continuă pe B1

Liviu Dragnea, prima noapte dupa gratii la penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea si-a petrecut prima noapte dupa gratii la penitenciarul Rahova. Acolo va sta timp de 21 de zile in carantina, apoi se va decide unde isi va ispasi pedeapsa de 3 ani si 6 luni primita pentru.

Raluca Turcan (PNL): Plenul Camerei Deputatilor trebuie convocat de urgenta pentru inlocuirea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte! (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, sustine ca dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare cu executare, trebuie convocat de urgenta plenul Camerei Deputatilor pentru inlocuirea acestuia din functia.

Liviu Dragnea, primit cu APLAUZE de puscariasii de la Rahova: A avut parte de o celula proaspat igienizata si va fi coleg cu Radu Mazare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea,si-a petrecut prima noapte in arest. Condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive, Dragnea a fost dus luni seara la Penitenciarul.

PRIMA IMAGINE cu Liviu Dragnea in masina care l-a dus la puscarie: Diversiune cu mai multe autoturisme la resedinta liderului PSD. Acesta a fost ridicat intr-un Duster si dus la Rahova in huiduielile mai multor persoane (FOTO, VIDEO)

UPDATE 17:20:Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova unde a fost asteptat de numerosi protestatari. Adunity_86844 UPDATE 17:00:Se confirma faptul ca Liviu Dragnea se afla in.

VIDEO Liviu Dragnea, intrebat daca e pregatit sa mearga la puscarie: Nimeni nu e pregatit, doamna

Liviu Dragnea a fost intrebat de o ziarista, duminica seara, dupa ce a votat, daca este pregatit sa mearga la puscarie. Nimeni nu e pregatit, doamna, a raspuns Dragnea.

Sorin Dumitrascu, liderul sindicatelor din penitenciare, catre Liviu Dragnea: Nu mai invita pe nimeni la baie! in puscarie nu e ca la Parlament

Sorin Dumitrascu, presedintele Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor, semneaza o scrisoare adresata lui Liviu Dragnea. Seful PSD, proaspat incarcerat la Rahova, primeste cateva invataturi.

Liviu Dragnea a fost intemnitat. Ultima teapa pe care a dat-o liderul condamnat al PSD

Presedintele condamnat al Camerei Deputatilor a ajuns in spatele gratiilor. Masina in care se afla Liviu Dragnea, insotit de doi politisti, a ajuns la Penitenciarul Rahova. Presedintele PSD a fost huiduit de cateva zeci de protestatari, care l-au asteptat in fata inchisorii scandand La puscarie si Uite cum se inchide usa!. Dusterul Politiei a intrat pe poarta inchisorii cu o rola de hartie igienica atarnata de antena.

VIDEO UPDATE Liviu Dragnea s-a predat la penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea s-a predat luni, in jurul orei 17:20, la Penitenciarul Rahova, dupa ce a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Din garajul subteran al blocului unde locuieste seful PSD au iesit doua masini cu geamuri fumurii, o Skoda si un Duster de culoare inchisa, la interval de circa zece minute. in prima instanta, televiziunile de stiri au plecat in urmarirea primei masini, Skoda, dar seful PSD se afla in Duster. -------------------------UPDATE 17:20 Masina a ajuns la penitenciarul din Rahova si a intrat pe poarta puscariei / Aici era asteptat de ziaristi dar si de cateva zeci de curiosi, dintre care unii au huiduitAvocat: Din acest moment, Liviu Dragnea poate fi incarcerat oricandInstanta a trimis la Politie mandatul de executare a pedepsei.

TVR - pe cale sa scape de sanctiunea CNA pentru prima emisiune Viata Satului cu Liviu Dragnea

Televiziunea romana este pe cale sa scape de sanctiune CNA pentru emisiunea Viata Satului cu Liviu Dragnea, din campania electorala. Marti, forul audiovizual a supus a doua oara la vot propunerile de sanctiune facute, saptamana trecuta, pentru prima dintre cele doua emisiuni cu Dragnea, iar ambele propuneri au cazut. Exista posibilitatea ca subiectul sa fie din nou analizat, daca vreun membru va cere acest lucru, dar din informatiile HotNews. ro sunt slabe sanse ca acest caz, al primei emisiuni cu liderul PSD, sa fie solutionat. Vezi in text supiciunile privind o interventie de sus pentru realizatorul emisiunii Viata Satului, din scandalul inregistrarilor lui Dragos PatraruUPDATE Comisia de Etica a TVR va analiza cele doua editii cu Liviu Dragnea la Viata Satului, existand sesizari in acest sens, dupa cum a spus pentru HotNews. ro seful Comisiei, Horia Grusca.

Prima reactie a logodnicei Irina, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Iubita lui Liviu Dragnea a facut prima declaratie dupa ce fostul lider PSD a fost condamnat la 3 ani si sase luni de inchisoare. Liviu Dragnea si iubita lui, Irina Tanase, urmau sa se casaoreasca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3382 seconds )