Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, primit cu APLAUZE de puscariasii de la Rahova: A avut parte de o celula proaspat igienizata si va fi coleg cu Radu Mazare

B1 B1,
Liviu Dragnea, primit cu APLAUZE de puscariasii de la Rahova: A avut parte de o celula proaspat igienizata si va fi coleg cu Radu Mazare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea,si-a petrecut prima noapte in arest. Condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive, Dragnea a fost dus luni seara la Penitenciarul. continuă pe B1

Liviu Dragnea, asteptat de PROTESTATARI la Penitenciarul Rahova (VIDEO)

Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani si 6 luni, este asteptat, luni, in fata Penitenciarului Rahova de mai multi protestatari. Seful PSD a plecat de la locuinta sa intr-o masina cu geamuri fumurii. El a prefera.

Unde se afla Irina Tanase in momentul in care Liviu Dragnea a primit sentinta. Avocatul a confirmat

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, nu era cu el in momentul in care fostul sef PSD s-a predat si a plecat insotit de politie. Informatia a fost confirmata de avocata fostului presedinte al Camerei Deputatilor. Se pare ca avocata lui Liviu Dragnea a mers la acesta acasa la scurt timp dupa ce inalta Curte [] .

Ce i s-a intamplat lui Liviu Dragnea la cateva ore dupa ce a fost inchis la Rahova

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este de luni detinut in Penitenciarul Rahova, dupa ce a primit o condamnare de 3 ani si 6 luni, pentru instigare la abuz in serviciu. Dragnea va beneficia de protectie,.

Digi 24 - Florin Negrutiu: Dictatorul Liviu Dragnea s-a dus ca prostul la Rahova

Jurnalistul Digi24 Florin Negrutiu face o analiza la cald a situatiei lui Liviu Dragnea, intr-un material publicat pe site-ul de opinii republica. ro, in care incearca sa raspunda la o parte dintre intrebarile momentului: Cum a ajuns liderul PSD aici?; Care e atitudinea lui fata de aceasta condamnare?; Regreta el oare ca ne-a furat tuturor doi ani si jumatate din viata?.

Liviu Dragnea a fost vizitat in inchisoare. Se considera nevinovat

Liviu Dragnea a fost incarcerat, luni, la Penitenciarul Rahova, unde a fost plasat in carantina pentru o perioada de 21 de zile. Fostul lider al PSD a primit deja prima vizita in inchisoare. Avocata lui a mers sa discute cu el, iar la iesirea din penitenciar a declarat ca este un barbat minunat si ca [] .

Liviu Dragnea, coleg de celula cu Radu Mazare? Ce au servit la micul dejun

Liviu Dragnea s-ar putea sa se fi intalnit cu Radu Mazare in Penitenciarul Rahova, unde acesta se afla deja de o saptamana. Interesant este micul dejun pe care l-a servit detinutul Dragnea. Fostul sef al PSD a primit, pe 27 mai, sentinta de condamnare la inchisoare de 3 ani si 6 luni, in dosarul angajarilor [] .

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova. Anuntul facut de Politie

Liviu Dragnea a ajuns, luni, la Penitenciarul Rahova. El a fost dus la inchisoare de un echipaj de Politie, dupa ce a fost luat de la domiciliul sau din Capitala. Fostul lider al PSD a fost huiduit de oamenii de pe strada in drumul spre penitenciar. Liviu Dragnea este incarcerat la Penitenciarul Rahova Liviu Dragnea [] .

Liviu Dragnea, prima noapte dupa gratii la penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea si-a petrecut prima noapte dupa gratii la penitenciarul Rahova. Acolo va sta timp de 21 de zile in carantina, apoi se va decide unde isi va ispasi pedeapsa de 3 ani si 6 luni primita pentru.

[FOTO] Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova, unde va fi incarcerat dupa ce a fost condamnat luni de Instanta suprema la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

VIDEO UPDATE Liviu Dragnea s-a predat la penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea s-a predat luni, in jurul orei 17:20, la Penitenciarul Rahova, dupa ce a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Din garajul subteran al blocului unde locuieste seful PSD au iesit doua masini cu geamuri fumurii, o Skoda si un Duster de culoare inchisa, la interval de circa zece minute. in prima instanta, televiziunile de stiri au plecat in urmarirea primei masini, Skoda, dar seful PSD se afla in Duster. -------------------------UPDATE 17:20 Masina a ajuns la penitenciarul din Rahova si a intrat pe poarta puscariei / Aici era asteptat de ziaristi dar si de cateva zeci de curiosi, dintre care unii au huiduitAvocat: Din acest moment, Liviu Dragnea poate fi incarcerat oricandInstanta a trimis la Politie mandatul de executare a pedepsei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )