Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cum se prepara cea mai buna stiuca umpluta. Secretul desprinderii rapide si usoare a carnii de piele

Adevărul Adevărul,
Cum se prepara cea mai buna stiuca umpluta. Secretul desprinderii rapide si usoare a carnii de piele

Preparatul este unul de traditie in zonele pescaresti si se pregateste relativ usor, iar daca urmam corect cativa pasi simpli, pornind de la eviscerarea pestelui, desprinderea pielii de carne si tratarea termica, vom avea parte de o mancare delicioasa. continuă pe Adevărul

Simona Halep: Eu sunt numarul 1 mondial, dar Serena Williams este cea mai buna jucatoare din lume

Aflata in fata celei de-a zecea confruntari cu Serena Williams, Simona Halep a declarat ca americanca este cea mai buna jucatoare din lume. Halep si Williams se vor infrunta pentru un loc in sferturile de finala de la Australian Open. Cu siguranta ea este cea mai buna jucatoare din lume, a spus numarul 1 WTA.

CEA MAI BUNA PERFORMANTA DIN ISTORIA SA: Dacia raporteaza 700.798 autovehicule vandute in 2018

Dacia a inregistrat in 2018 cea mai buna performanta comerciala din istoria sa cu vanzari totale pe piata interna si internationala care s-au cifrat la 700. 798 unitati, in crestere cu 7% fata de nivelul atins in anul precedent, se arata intr-un comunicat al constructorului, informeaza Agerpres.

DIETA. Medic nutritionist, despre cum sa slabesti sanatos: Nu exista cea mai buna cura de slabire

Serban Damian, medic nutritionist, sustine ce trebuie sa facem ca sa slabim sanatos. Ce spune specialistul despre alegerea celei mai bune cure de slabire? DIETA. Nu exista cea mai buna cura.

REVIEW Google Pixel 3 XL - Cea mai buna camera foto pe un telefon, dar si un pret pe masura

Pixel 3 si 3 XL sunt telefoanele fanion de la Google care impresioneaza poate cel mai mult prin calitatile camerei foto si au toate sansele sa fie privite din nou ca un etalon in materie de poze in tot anul ce urmeaza. Desi lansate de ceva vreme, noile modele Pixel abia acum incep sa se raspandeasca, mai ales pe masura ce pretul destul de piperat cu care s-au lansat incepe usor-usor sa mai scada. Pe langa camera foto, totusi, noul telefon de la Google mai are si alte plusuri, dar si cateva mici neajunsuri. HotNews. ro a testat timp de doua saptamani noul Pixel 3 XL si va propune un review in detaliu cu telefonul varf de gama de la Google.

Klaus Iohannis, despre Brexit: Un acord ar fi solutia cea mai buna. Romanii din Marea Britanie sa nu isi faca probleme

Presedintele Klaus Iohannis a dat asigurari, in cadrul unei declaratii de presa, ca UE si Romania sunt pregatite pentru orice scenariu legat de Brexit si a subliniat ca un acord pe aceasta tema ar fi de.

Cea mai populara bautura din lume, pe cale de disparitie. Noi efecte ale schimbarilorclimatice

Peste 60% dintre speciile salbatice de cafea sunt in pericol de disparitie, printre acestea aflandu-se si varietatile din care se prepara cea mai populara bautura din lume, au avertizat miercuri oamenii de.

Sfarsitul cumplit al imparateseiIulia Mammaea, considerata cea mai inteleapta principesa, si a fiului ei, imparatul Sever Alexandru

Iulia Mammaea a fost considerata cea mai buna si inteleapta principesa siriana. A primit titlul de Augusta imediat dupa ce fiul ei, Sever Alexandru, se urcase pe tron.

Secretul unui preparat gustos: cum faci cea mai buna ciorba de cartofi, ingrediente-secrete si cat se tine pe foc

Elixir, balsam sau potiune magica, asa scria Radu Anton Roman, regretatul gastronom, despre ciorba de cartofi, care e musai sa fie servita cu ardei iute si smantana. Reteta deliciosului preparat o gasim in cartea sa, Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia).

Secretul unui preparat gustos: cum faci cea mai buna ciorba de cartofi, ingrediente secrete si cat se tine pe foc

Elixir, balsam sau potiune magica, asa scria Radu Anton Roman, regretatul gastronom, despre ciorba de cartofi, care e musai sa fie servita cu ardei iute si smantana. Reteta deliciosului preparat o gasim in cartea sa, Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia).

Simona Halep a explicat cum a invins-o pe Venus Williams: A fost cea mai buna tactica!

Simona Halep a trecut de Venus Williams in turul al treilea de la Australian Open, dupa un meci in care nu a avut nicio problema majora.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )