Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cum a reactionat Ludovic Orban cand a fost acuzat ca ar consuma prea mult alcool. Sunt acuzat ca sunt betiv

Playtech Playtech,
Cum a reactionat Ludovic Orban cand a fost acuzat ca ar consuma prea mult alcool. Sunt acuzat ca sunt betiv

Adversarii politici ai lui Ludovic Orban l-au criticat vehement in ultima vreme, iar acuzele continua sa curga la adresa lui si dupa preluarea functiei de premier al Romaniei. Liderul PNL a fost acuzat, intre altele, ca ar consuma prea mult alcool. Ultima reactie oferita de liderul PNL cu privire la acest subiect a fost oferita . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, un prim ministru care va sta si-n cap. Imagini inedite cu noul premier si Topmodela lui Mircea Badea. Video

Guvernul propus de premierul Ludovic Orban a fost investit luni. Drept urmare, acum, mai mult ca niciodata, se cotrobaie in istoricul sau. Printre celebrele poze cu necuvantatoare ori filmuletele in care isi arata talentul la dans, au ajuns pe internet si imagini cu el si Carmen Bruma, sotia lui Mircea Badea. Imagini inedite cu noul .

Ludovic Orban, noul premier al Romaniei: Va multumesc si aveti incredere in noi

Ludovic Orban estenoul premier al Romaniei. Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a fost investit, luni, de plenul reunit al Parlamentului. S-au inregistrat 240 voturi.

Ludovic Orban este noul premier al Romaniei. Guvernul a fost investit cu 240 de voturi

Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a fost investit, luni, de plenul reunit al Parlamentului. Din totalul 465 de parlamentari, s-au inregistrat 240 voturi, a anuntat senatorul Silvia.

Ludovic Orban, felicitat de cancelarul german Angela Merkel pentru preluarea mandatului de premier

Ludovic Orban a fost felicitat de cancelarul german Angela Merkel pentru preluarea mandatului de premier. intr-un mesaj adresat liderului liberal, Merkel ii transmite felicitari pentru asumarea functiei de.

Imagini senzationale dupa investirea Guvernului. Gesturile facute de Ludovic Orban - VIDEO

Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a fost investit, luni, de plenul reunit al Parlamentului. Din totalul 465 de parlamentari, s-au inregistrat 240 voturi pentru. Imagini senzationale au.

Ludovic Orban a devenit premier. Ce s-a intamplat in timpul votului din Parlament

Executivul Ludovic Orban a fost investit, luni in plenul reunit al Parlamentulului, cu 240 de voturi pentru. Deputatii si senatorii au votat pentru validarea listei celor 16 ministri, precum si programul.

Guvernul Ludovic Orban a fost investit: Lista noilor ministri si cele mai importante informatii despre ei

Ludovic Orban a obtinut in Parlament votul de investitura pentru instalarea noului guvern. Acesta va fi format din 16 ministri si un vicepremier in persoana Ralucai Turcan. Raluca Turcan -.

Ludovic Orban vrea concursuri ca la bacalaureat pentru posturile publice. Am inceput depesedizarea administratiei

Premierul Ludovic Orban vrea consursuri ca la bacalaureat, supravegheate video, pentru functiile publice. Invitat miercuri seara, la postul B1TV, seful Guvernului a acuzat PSD ca a incercat sa-si mentina oameni in posturi organizand concursuri pe picior, inainte de plecarea de la putere.

Noul premier al tarii are o porecla inedita. De ce i se spune Sica Mandolina lui Ludovic Orban. Motivul este surprinzator

Un veteran al politicii romanesti, Ludovic Orban a primit pe parcursul anilor de cand face parte din aceasta scena si o porecla inedita. Multi alti adversari politici au folosit-o cand au dorit sa il ironizeze pe premierul desemnat, dar motivul pentru care e atat de cunoscuta ramane unul mai putin stiut de catre romani. De .

Ludovic Orban, despre situatia de la CNAIR: A fost o chestiune premeditata. PSD a boicotat plenul pentru ca mai avea de inchis niste socoteli, sa-si mai stearga niste urme (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, referindu-se la situatia de la Compania Nationala de Administrare a Infrstructurii Rutiere CNAIR), ca a fost o chestiune.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2105 seconds )