Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cum au reactionat pietele financiare dupa votul din Grecia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum au reactionat pietele financiare dupa votul din Grecia

Pietele de actiuni din Europa au deschis in scadere dupa anuntarea rezultatelor partiale ale referendumului din Grecia, insa pierderile au fost mai degraba modeste. De asemenea, moneda euro s-a depreciat, dar a atins doar minimul ultimei saptamani. continuă pe Wall-Street Ro

Alarma falsa pe pietele financiare dupa votul din Grecia. Prapadul dupa referendumul din Grecia nu a mai venit

Inceputul sfarsitului, destramarea zonei euro sau prabusirea pietelor financiare, acestea sunt o parte dintre scenariile apocaliptice creionate inainte de referendumul desfasurat in Grecia weekendul trecut. Ce.

Dupa votul din Grecia, glumele de pe Internet te fac sa vezi si partea buna

Daca ai acces la Internet, sunt slabe sanse sa iti fi scapat drama Greciei, indiferent de cat de ne)interesat de politica sau economie ai fi. Haosul politic si economic din Grecia a acaparat prima pagina a ziarelor. Referendumul anuntat duminica de guvernul de la Atena pune problema intr-un mod la care nu te-ai fi asteptat: [] Dupa votul din Grecia, glumele de pe Internet te fac sa vezi si partea buna Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Reactia euro si a pietelor financiare la votul din Grecia va fi limitata pe termen lung - analisti

Euro s-a depreciat, dar a atins doar minimul ultimei saptamani, in urma votului negativ de la referendumul din Grecia care va avea pe termen lung un impact limitat pe pietele financiare, potrivit analistilor citati de Bloomberg.

Reactia euro si a pietelor financiare la votul din Grecia va fi limitata pe termen lung - analiza Bloomberg

Euro s-a depreciat, dar a atins doar minimul ultimei saptamani, in urma votului negativ de la referendumul din Grecia care va avea pe termen lung un impact limitat pe pietele financiare, potrivit analistilor citati de Bloomberg.

Primele REACTII internationale dupa referendumul din Grecia

Oficiali politici din state europene s-au exprimat pe larg, duminica seara, pe marginea referendumului din Grecia. Astfel, Berlinul considera greu de imaginat inceperea unor noi negocieri.

Reactii internationale dupa referendumul din Grecia

Oficiali politici din state europene s-au exprimat pe larg, duminica seara, pe marginea referendumului din Grecia, incheiat cel mai probabil cu victoria taberei care se opune propunerilor creditorilor internationali, Berlinul considerand greu de.

intalnire Merkel-Hollande dupa referendumul din Grecia, pentru a evalua consecintele

Cancelarul german, Angela Merkel si presedintele francez, Francois Hollande, vor avea luni seara la Paris o intalnire, urmata de un dineu de lucru, pentru a evalua consecintele referendumului din Grecia, a .

intalnire Merkel-Hollande, dupa referendumul din Grecia

Cancelarul german Angela Merkel va merge la Paris luni dupa-masa pentru a discuta cu presedintele francez Francois Hollande pentru a discuta rezultatul referendumului din Grecia, a declarat un purtator de cuvant al Guvernului german, potrivit AFP.

Saxo Bank: Votul din Grecia va mari costurile de finantare in Europa de Est, inclusiv in Romania

Costurile de finantare ale Bulgariei, Croatiei si Romaniei ar putea creste considerabil in urmatoarele saptamani, dupa ce grecii au respins austeritatea prin referendum, potrivit unei analize a Saxo Bank potrivit careia Europa de Est va avea cel mai.

Vicepresedintele partidului condus de Mircea Geoana saluta votul din Grecia: Romania ar trebui sa ia exemplu de la Guvernul Tsipras

Vicepresedintele partidului condus de Mircea Geoana saluta votul grecilor. Desi PSRO a fost declarat pro-european, Radu Globan sustine alegerea elenilor la referendumul de duminica. Analistul economic Globan.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )