Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cum au reactionat politicienii dupa rezultatele testelor Pisa

Adevărul Adevărul,
Cum au reactionat politicienii dupa rezultatele testelor Pisa

Mai multi politicieni romani au reactionat dupa ce raportul PISA a aratat ieri ca doar 59% dintre elevii romani pot intelege un text de marime medie si doar 1% au rezultate foarte bune la citire sau stiinte. Una dintre cele mai acide reactii a venit de la Dacian Ciolos, care a spus despre ministrul Educatiei Monica Anisie, ca seninatatea cu care a transmis rezultatele raportului ne da fiori. continuă pe Adevărul

Dezastru in sistemul de educatie romanesc. Ministrul Educatiei, dupa rezultatele testelor PISA: Simpla lectura a textului nu este suficienta. Asta este de fapt problema

Analiza rezultatelor testelor PISA arata dezastru in sistemul de educatie romanesc. Datele arata ca unul din doi elevi din Romania NU poate face o operatie simpla de matematica, iar 44% dintre copii.

PISA 2018. Ministrul Educatiei, dupa rezultatele testelor: Poate este de luat in calcul sa avem o ora de lectura

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a afirmat marti, referindu-se la rezultatele testelor PISA, ca ar putea fi luata in calcul introducerea unei ore de lectura, pentru ca elevii.

PISA 2018. Procent ingrijorator pentru Romania, dupa rezultatele testelor. Cati elevi reusesc sa faca performanta in tara noastra

Romania are cele mai slabe rezultate din ultimii 9 ani la testele PISA 2018. Scorul obtinut a este in scadere fata de ultimele doua testari la care Romania a participat 2012 si 2015) la toate cele.

Ministrul Educatiei, despre rezultatele testelor PISA: Nu trebuie neaparat sa ne ingrijoram de aceasta evaluare Nu evalueaza ce stiu elevii, ci cum aplica

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat, marti, dupa ce Romania a obtinut cele mai slabe rezultate la testele PISA din 2012 pana acum, ca nu trebuie neaparat sa ne ingrijoram de aceasta evaluare, pentru ca accentul la aceste evaluari internationale nu cade neaparat pe ce stiu elevii, ci pe aplicarea cunostintelor in situatii concrete de viata.

Prima masura pe care o ia ministrul Educatiei, dupa rezultatele slabe de la PISA. Elevii se vor bucura

Reforma in educatie este una imperioasa si necesara, avand in vedere dezastrul existent in Romania din acest punct de vedere. Actualul Ministru al Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie anunta schimbari, dar oare aceste schimbari sunt suficiente? Prima masura pe care o ia ministrul Educatiei, dupa rezultatele slabe de la PISA. De curand au fost date .

The Economist, concluzie dupa rezultatele la testele PISA: Nu exista o solutie magica pentru imbunatatirea Educatiei

Daca ar fi existat un solutia magica pentru imbunatatirea Educatiei, ar fi fost descoperita pana acum, scrie The Economist intr-o analiza dedicata rezultatelor ultimelor teste PISA.

Ministerul Educatiei explica rezultatele evaluarii PISA si factorii care le-au influentat

Ministerul Educatiei explica rezultatele evaluarii PISA - care indica rezultate mai slabe pentru elevii romani - precum si factorii care le-au influentat, printre acestia numarandu-se cel socio-economic, diferenta de punctaj dintre elevii cu un statut bun din acest punct de vedere si cei cu un statut mai scazut fiind semnificativa.

Ministerul Educatiei explica rezultatele evaluarii PISA

Ministerul Educatiei explica rezultatele evaluarii PISA - care indica rezultate mai slabe pentru elevii romani - precum si factorii care le-au influentat, printre acestia numarandu-se cel socio-economic, diferenta de punctaj dintre elevii cu un statut bun din acest punct de vedere si cei cu un statut mai scazut fiind semnificativa.

Raluca Turcan reactioneaza dupa publicarea rezultatelor testelor PISA

Rezultatele la testele PISA arata cel mai clar nevoia de a pune in practica proiectul Romania edu.

Ministrul Monica Anisie, dupa rezultatele extrem de slabe pentru romania la testul PISA: Interventia trebuie sa fie rapida. E nevoie de o noua lege a educatiei

Dezastru pentru sistemul de Educatie. Tara noastra a obtinut cele mai slabe rezultate din ultimii noua ani la testelePISA, iar analfabetismul functional a ajuns la 44% in randul elevilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )