Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum s-a comentat moartea lui Razvan Ciobanu in social media

Antena3 Antena3,
Cum s-a comentat moartea lui Razvan Ciobanu in social media

Maria Coman a vorbit despre cel mai dezbatut subiect al acestei saptamani, controversata moarte a creatorului de moda, Razvan Ciobanu. Toata lumea a vorbit despe moartea lui Razban Ciobanu, ceea ce este evid. continuă pe Antena3

Teorie-bomba despre moartea lui Razvan Ciobanu. Un cunoscut politist invoca varianta unui omor

O noua teorie-bomba despre moartea lui Razvan Ciobanu a fost facuta publica. Vazand acele imagini, consider ca ar fi teoria unei infractiuni de omor. Avand n vedere modul de producere al acestui.

Rasturnare de situatie dupa moartea lui Razvan Ciobanu. Misterul a fost spulberat a doua zi dupa tragedie

Unele dintre cele mai noi informatii din ancheta deschisa dupa moartea fulgeratoare a lui Razvan Ciobanu au legatura cu bunurile furate de cativa sateni din masina pe care designerul o conducea. Printre.

Tariceanu despre moartea lui Razvan Ciobanu: A fost legata, se pare, de consumul de droguri/ A venit vremea sa abordam problema consumului de stupefiante cu ratiune si curaj

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu scrie, joi pe pagina sa de Facebook, ca este nevoie de o dezbatere reala privind consumul de droguri din Romania. Tariceanu sustine ca e momenttul ca scolile copiilor sa fie izvoare de stiinta si educatie, nu mici Woodstock-uri prin care joint-urile sa treaca din mana in mana in pauze. Liderul ALDE scrie despre necesitatea unei implicarii a politicienilor si invoca moartea designerului vestimentar Razvan Ciobanu.

Calin Popescu-Tariceanu, mesaj dupa moartea lui Razvan Ciobanu: O veste care trebuie sa ne dea de gandit

Dumnezeu sa-l odihneasca pe Razvan Ciobanu! O veste trista, care ne-a innegurat chiar in perioada sarbatorii Pascale. O veste care ar trebui sa ne dea de gandit, totodata. Pentru ca moartea designerului.

Rita Muresan, dezvaluiri-socante dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Oriunde te vor duce sa te inmormanteze, eu voi fi acolo!

Cunoscuta creatoare de moda Rita Muresan tuna si fulgera dupa moartea prematura a lui Razvan Ciobanu. Rita Muresan acuza inflatia de prieteni aparuta peste noapte dupa disparitia.

Irina Schrotter, dezvaluiri dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Am multe amintiri si ingrozitor de multe regrete!

Creatoarea de moda Irina Schrotter deplange disparitia prematura a lui Razvan Ciobanu intr-un cumplit accident petrecut in judetul Constanta. Razvan. un suflet minunat, un prieten pe care , cu siguranta,.

Declaratia socanta facuta de un cunoscut medic roman, dupa moartea lui Razvan Ciobanu

Odata cu moartea creatorului de moda Razvan Ciobanu, pe retelele de socializare a aparut un val de ura in care orientarea sexuala a creatorului a fost aprig criticata. Cunoscutul medic Vasi Radulescu.

Gigel Lazar, presedintele CIADO, dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Nimeni nu a spus asta!

Gigel Lazar, presedintele executiv al Centrului International Antidrog si pentru Drepturile Omului CIADO) Romania, a vorbit despre cea mai mare manipulare in cazul lui Razvan Ciobanu. Gigel.

Un barbat sustine ca a fost martor la moartea lui Razvan Ciobanu. Detalii incredibile povestite de martorul ocular

O noua informatie bomba in cazul mortii lui Razvan Ciobanu! Se pare, ca scena accidentului a fost surprinsa in totalitate de un barbat, care sustine ca a vazut absolut tot ce s-a intamplat! Acesta spune c?.

Sinteza Zilei. Teorii socante dupa moartea lui Razvan Ciobanu

Razvan Ciobanu a murit intr-un accident cumplit. Designerul a pierdut controlul volanului si a intrat in mai multi copaci. Accidentul s-a produs intre localitatile Navodari si Sacele din judetul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )