Libnet.ro
UNICEF

07:45

Klaus Iohannis si sotia sa, la slujba de duminica de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu: Cu cine s-a fotografiat cuplul prezidential (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis si sotia sa, la slujba de duminica de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu: Cu cine s-a fotografiat cuplul prezidential (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au mers duminica la slujba de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu. La iesirea din lacasul de cult, cuplul prezidential a fost int. continuă pe B1

Cum incearca Lia Olguta Vasilescu sa se justifice dupa derapajul extrem de grav la adresa lui Klaus Iohannis: Daca cineva a inteles alt lucru, imi cer scuze public!

Lia Olguta Vasilescu vine cu scuze dupa derapajul extrem de grav la adresa candidatului PNL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis. intr-un mesaj publicat duminica, pe Facebook, sefa de campanie a Vioricai.

Viorica Dancila, anunt despre dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis

Viorica Dancila a declarat duminica, la Antena 3, ca nu stie inca daca va merge la dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis Ea si-a exprimat speranta ca presedintele sa fie sfatuit sa isi.

Mesaj de ultima ora pentru Klaus Iohannis, de la Dancila: Buturuga mica rastoarna carul mare!

Viorica Dancila i-a transmis un mesaj lui Klaus Iohannis duminica, in timpul mitingului electoral de la Buzau. Fostul premier vine cu o ironie fina si spune ca decat inalt ca bradul si lenes, mai bine.

Alegeri prezidentiale 2019. Klaus Iohannis - 37,82%, Viorica Dancila - 22,26%, Dan Barna - 15,02% - rezultate finale

Prezidentiabilul PNL, presedintele Klaus Iohannis, a obtinut 37,82% din voturi la alagerile prezidentiale de duminica, liderul PSD, Viorica Dancila - 22,26%, iar candidatul USR-PLUS, Dan Barna - 15,02%. Acestea sunt rezultatele finale ale primul tur de scrutin, anuntate joi de Biroul Electoral Central.

VIDEO Viorica Dancila, despre Klaus Iohannis: Vedem un nou Ceausescu Avem Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis

Viorica Dancila l-a comparat pe Klaus Iohannis cu dictatorul comunist Nicolae Ceausescu, acuzandu-l pe presedinte de discurs extremist, antidemocratic si antieuropean si vorbind despre Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis.

Klaus Iohannis, ceas de 40.000 de euro. De ce nu l-a purtat niciodata presedintele

S-a dat startul la razboiul ceasurilor alesilor tarii. Se pare ca nu doar Viorica Dancila are ceasuri de mare valoare. Si Klaus Iohannis a primit anul trecut un ceas, a carui valoare este exorbitanta. Cu ce ceas se lauda Presedintele Romaniei Klaus Iohannis are un ceas de mana chiar mai scump decat cel al Vioricai .

P Klaus Iohannis, in dialog cu cetatenii din toata tara

Intalnirea lui Klaus Iohannis cu bistritenii, de ieri, a avut loc exact la cinci ani de zile dupa ce seful statului a castigat primul mandat, pe 16 noiembrie 2014. Seful statului a inceput in forta campania pentru turul doi, dupa ce vineri s-a aflat la Baia Mare. Luni, Iohannis va merge la Ploiesti.

Viorica Dancila, nou atac la adresa Presedintelui: Klaus Iohannis a devenit regele minciunilor

Klaus Iohannis a devenit regele minciunilor, este afirmatia facuta de Viorica Dancila la Buzau. De asemenea, fostul premier sustine ca Presedintele are discurs de dictator. Klaus Iohannis are discurs d.

KLAUS IOHANNIS: Turul doi trebuie castigat cu o majoritate covarsitoare care sa arate PSD-ului foarte clar unde ii este locul

Presedintele Klaus Iohannis spune ca turul doi al alegerilor prezidentiale trebuie castigat cu o majoritate covarsitoare care sa arate PSD-ului unde ii este locul si anume in opozitie. Seful statului a spus ca el nu se afla intr-o competitie electorala cu PSD-ul, ci intr-un razboi cu social-democratii pentru ca acestia au fost rai cu romanii.

Klaus Iohannis, intalnire in campania electorala. Unde a fost surprins Presedintele cu o saptamana inainte de alegeri

Klaus Iohannis se afla in Bistrita-Nasaud, alaturi de Rares Bogdan si Robert Sighiartau. La ora 15:00, presedintele Klaus Iohannis va fi prezent la un eveniment de campanie al.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )