Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cum a scapat presedintele Klaus Iohannis de un nou dosar

Antena3 Antena3,
Cum a scapat presedintele Klaus Iohannis de un nou dosar

Olguta Vasilescu a declarat ca procurorul DNA care i-a cerut sa-l denunte pe presedintele Klaus Iohannis i-a intins o capcana. Daca ea ar fi acceptat sa faca acest lucru, presedintele Klaus Iohannis ar fi. continuă pe Antena3

Traian Basescu ii critica pe Klaus Iohannis si Dacian Ciolos: Daca nici macar doua concedii nu pot fi coordonate, oare cum or putea sa conduca tara?

Liderul PMP si fostul sef al statului, Traian Basescu, i-a criticat pe presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos, ca si-ar fi programat concediile in aceeasi perioada. Potrivit fostuui sef al statului, situatia este greu de imaginat, in contextul in care situatia de securitate in regiune este extrem de tensionata.

Traian Basescu: Klaus Iohannis, a patra vacanta intr-un an si jumatate de mandat. Oboseste cam repede

Fostul presedinte Traian Basescu ii critica pe Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, precizand ca premierul este foarte slab, iar presedintele oboseste cam repede tinand.

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis, mituit de China comunista prin publicarea in limba chineza a cartii Pas cu pas pe post de capodopera a geniului romanesc

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre Pas cu pas, cartea lui Klaus Iohannis. Cartea presedintelui Klaus Iohannis a fost tradusa si.

Traian Basescu da lectii pe Facebook: Presedintele si premierul nu pleaca simultan in concediu

Traian Basescu critica faptul ca presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos se afla simultan in concediu, mentionand ca in momentul de fata vicepremierul Costin Borc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )