Libnet.ro
UNICEF

12:30

Traian Basescu ii critica pe Klaus Iohannis si Dacian Ciolos: Daca nici macar doua concedii nu pot fi coordonate, oare cum or putea sa conduca tara?

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu ii critica pe Klaus Iohannis si Dacian Ciolos: Daca nici macar doua concedii nu pot fi coordonate, oare cum or putea sa conduca tara?

Liderul PMP si fostul sef al statului, Traian Basescu, i-a criticat pe presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos, ca si-ar fi programat concediile in aceeasi perioada. Potrivit fostuui sef al statului, situatia este greu de imaginat, in contextul in care situatia de securitate in regiune este extrem de tensionata. continuă pe România Liberă

Traian Basescu da lectii pe Facebook: Presedintele si premierul nu pleaca simultan in concediu

Traian Basescu critica faptul ca presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos se afla simultan in concediu, mentionand ca in momentul de fata vicepremierul Costin Borc.

Traian Basescu: Klaus Iohannis, a patra vacanta intr-un an si jumatate de mandat. Oboseste cam repede

Fostul presedinte Traian Basescu ii critica pe Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, precizand ca premierul este foarte slab, iar presedintele oboseste cam repede tinand.

Premierul Dacian Ciolos critica guvernul Ponta: Absorbtia efectiva pentru 2014 2020 a inceput in mai 2016, dupa ce am destelenit buruienisul lasat de cei care acum striga de pe margine

Premierul Dacian Ciolos a criticat, dur guvernul condus de fostul premier Victor Ponta, pe tema absorbtiei fondurilor europene.

EXCLUSIV Dacian Ciolos despre absorbtia fondurilor UE: Am destelenit buruienisul lasat de cei care acum striga de pe margine / n noiembrie anul trecut, marile proiecte de investitii erau blocate

Premierul Dacian Ciolos a lansat un atac dur la adresa guvernului Ponta in legatura cu absorbtia fondurilor UE. Absorbtia efectiva pentru 2014 2020 a inceput in mai 2016, la aproape doi ani si jumatate de la inceperea exercitiului bugetar, dupa ce am destelenit buruienisul lasat de cei care acum striga de pe margine, a declarat Ciolos pentru HotNews. ro. Cand am preluat guvernarea, am constatat foarte repede ca, pentru pregatirea programelor pentru 2014-2020 nu se facuse mai nimic. Acesta este inca un motiv pentru care o discutie despre absorbtie azi este deplasata, mai ales cand criticile vin de la reprezentanti ai fostului guvern, a mai spus Dacian Ciolos pentru HotNews. ro.

Dacian Ciolos acuza Guvernul Ponta pentru situatia fondurilor europene: Noi am destelenit buruienisul lasat de cei care acum striga de pe margine

Dacian Ciolos a facut declaratii despre problema fondurilor europene, raspunzand astfel criticilor aduse de catre fostul premier Victor Ponta. Ciolos afirma ca absortia redusa a fondurilor europene pe programele din exercitiul 2014-2020 este doar cu.

Daca ai fost presedinte, asta nu inseamna ca poti sa faci circ pe la televizor Alina Petre, prima reactie dupa ce a fost data in judecata de Traian Basescu (VIDEO)

Alina Petre, fosta Magureanu, a anuntat ca Traian Basescu a dat-o in judecata si ca ii cere daune de 100. 000 de lei. Detalii AICI) intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, aceasta a.

Dacian Ciolos, atac la adresa Guvernului Ponta pe tema fondurilor europene:Am destelenit buruienisul lasat de cei care acum striga de pe margine

Absorbtia efectiva pentru 2014 2020 a inceput in mai 2016, la aproape doi ani si jumatate de la inceperea exercitiului bugetar, dupa ce am destelenit buruienisul lasat de cei care acum striga de pe margine, a declarat premierul Dacian Ciolos pentru HotNews. ro.

PNL il vrea pe Dacian Ciolos prim-ministru in continuare

Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a declarat miercuri ca si-ar dori ca premierul Dacian Ciolos sa candideze din partea liberalilor la parlamentare. Eu, personal, cel mai mult mi-as dori sa-l.

Ministrul Justitiei, contestat de magistrati: UNJR, scrisoare deschisa adresata premierului Dacian Ciolos

Asociatiile profesionale ale magistratilor Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania si Asociatia Magistratilor din Romania i-au solicitat premierului Dacian Ciolos pe data de 16 august 2016 sa.

Dacian Ciolos: Haideti sa nu fim doar consumatori de victorii, sa fim suporteri adevarati. Sa fim alaturi de toti sportivii romani care dau totul la JO

Premierul Dacian Ciolos a lansat marti seara, intr-un mesaj pe Facebook, un apel pentru sustinerea Catalinei Ponor, a lui Marian Dragulescu dar si a celorlalti sportivi romani care participa la JO Rio 2016, spunand ca romanii nu trebuie sa fie doar consumatori de victorii, ci si suporteri adevarati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )