Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cum si-a petrecut Craciunul presedintele Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Cum si-a petrecut Craciunul presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a mers la Sibiu pentru sarbatoarea Craciunului. Seful statului a participat la slujba, vineri dimineata, in prima zi de Craciun. Alaturi de presedinte s-a aflat, ca de obicei, sotia sa, Carmen Iohannis. continuă pe Antena3

MARCEL CIOLACU: PSD nu merge la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis

PSD nu merge astazi la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni, a declarat liderul social-democrat Marcel Ciolacu.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratie de presa la ora 19, in direct pe B1 TV. Seful statului ar putea anunta numele premierului desemnat

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, marti, ora 19, la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala. Este destul de probabil ca seful statului sa anunte.

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj de solidaritate alaturi de liderii europeni: Perspectiva rapida a unui vaccin ne da astazi sperante. increderea si solidaritatea europeana ne ofera forta necesara sa recladim normalitatea

Klaus Iohannis a transmis un mesaj, printr-un colaj video postat peTwitter,in carelideri Uniunii Europene au indeamnatla solidaritate in eforturile de a opri pandemia de.

Oficial. Klaus Iohannis l-a desemnat pe Florin Citu pentru postul de premier

Presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat marti seara pe liberalul Florin Citu pentru rolul de prim-ministru, ca urmare a negocierilor care le-a tinut la Cotroceni cu partidele.

KLAUS IOHANNIS, CATRE NOUL GUVERN: La treaba!

Membrii Guvernului condus de Florin Citu au depus, miercuri seara, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura, ocazie cu care presedintele Klaus Iohannis a vorbit pe scurt despre obiectivele noii echipe de la Palatul Victoria.

Consultari cu partidele. Care a fost primul mesaj transmis de Iohannis lui Orban, Barna, Ciolos si Citu

Presedintele Klaus Iohannis a convocat pentru marti partidele si formatiunile parlamentare la consultari in vederea desemnarii unui prim-ministru. Consultarile incep la ora 15. 00, cu delegatia PSD, ultima runda de discutii fiind programata la ora 17:30, cu delegatia minoritatilor nationale reprezentate in Parlament, iar la final este asteptat anuntul referitor la premier.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului. Ministrii au depus juramantul de investitura (VIDEO)

UPDATE, 23 decembrie, ora 20. 22Prim-ministrulFlorin Citu si ceilalti membri ai Guvernului au depusjuramantului de investitura, miercuri, 23 decembrie, siisi incep oficial.

Decrete semnate marti de Presedintele Klaus Iohannis

Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, la slujba in prima zi de Craciun (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a mers vineri impreuna cu sotia sa, Carmen Iohannis, la slujba de Craciun. Seful statului petrece sarbatorile de iarna acasa, la Sibiu. Potrivit traditiei, cuplul preziden.

Monica Pop, mesaj pentru Klaus Iohannis. Nu a mai suportat si a rabufnit: E o mare obligatie

Dupa 27 decembrie incepe campania de vaccinare anti-covid 19. Campania a fost anuntata de Presedintele Klaus Iohannis. in acelasi timp, acesta anunta ca doreste sa fie primul pacient vaccinat. Ulterior, seful comisiei de coordonare a vaccinarii anunta, dupa o intrevedere cu Iohannis, ca i s-a refuzat acest lucru. Printre cei care au criticat aceasta decizie, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )