Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, la slujba in prima zi de Craciun (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, la slujba in prima zi de Craciun (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a mers vineri impreuna cu sotia sa, Carmen Iohannis, la slujba de Craciun. Seful statului petrece sarbatorile de iarna acasa, la Sibiu. Potrivit traditiei, cuplul preziden. continuă pe B1

Klaus Iohannis, mesaj de Craciun: Darul pe care cu generozitate il putem face cu totii de acest Craciun este sa-i protejam pe cei dragi |VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi un mesaj video cu prilejul Craciunului si le-a spus romanilor ca darul pe care cu generozitate il putem face cu totii de acest Craciun este sa-i protejam pe cei dragi.

Consultari la Cotroceni pentru desemnarea premierului. Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR au venit impreuna sa-l propuna pe Florin Citu. Klaus Iohannis i-a felicitat pentru viteza (VIDEO)

Marti dupa-amiaza a inceput, la Palatul Cotroceni, cea de-a doua runda de consultari cu partidele parlamentare pentru desemnarea noului premier. Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR au venit impreuna sa-l propuna pe.

Cum si-a petrecut Craciunul presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a mers la Sibiu pentru sarbatoarea Craciunului. Seful statului a participat la slujba, vineri dimineata, in prima zi de Craciun. Alaturi de presedinte s-a aflat, ca de obicei, sotia sa, Carmen Iohannis.

Klaus Iohannis: Sa fim impreuna in spirit, convinsi ca, solidari, vom reveni curand la o viata normala

Presedintele Klaus Iohannis spune, intr-un mesaj video adresat romanilor de Craciun, ca, in conditiile pandemiei, darul pe care il putem face este protejarea celor dragi.

Klaus Iohannis, despre ce se va intampla de Craciun. Anunt despre restrictii: Nu e de joaca!

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca de Craciun nu vor fi introduse noi restrictii, insa i-a indemnat pe romani sa respecte, in continuare, regulile de protectie sanitara.

Florin Citu, propus oficial premier de catre Klaus Iohannis: Fiecare ministru va avea obiective clare, monitorizate trimestrial (VIDEO)

Florin Citu a fost propus pentru functia de premier de catre Klaus Iohannis. Reprezentantul coalitiei de guvernare a oferit prima reactie, ins eara de marti, 22 decembrie. Romania trece printr-o.

Klaus Iohannis: Dragi romani, de Sarbatori aveti grija de voi si de cei dragi voua si respectati restrictiile! Va doresc multa sanatate si Craciun fericit!

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, joi dimineata, o sedinta la Palatul Cotroceni pe tema gestionarii epidemiei de coronavirus. La discutii au participat premierul Florin Citu, mai multi ministri din.

Montaj video in care toti liderii europeni vorbesc despre sfarsitul pandemiei. Ce a spus Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis vorbeste, intr-un mesaj publicat pe Twitter, despre perspectiva rapida a unui vaccin anti-COVID-19, pentru a proteja cetatenii UE de pandemie. Seful statului a participat, alaturi de ceilalti lideri europeni, la un montaj video in care evoca, fiecare in limba lui, eforturile facute in lupta cu coronavirusul, precum si mult asteptatul sfarsit al pandemiei.

Klaus Iohannis: Noul Parlament, noul Guvern, alaturi de mine si de toate autoritatile statului vom face ce am promis. S-a inchis ciclul de campanii si alegeri in care ne-am angajat si am promis. La treaba! (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut un discurs in finalul ceremoniei desfasurate miercuri la Palatul Cotroceni, in care membrii noului Guvern au depus juramantul de investitura. Va felicit s.

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj de solidaritate alaturi de liderii europeni: Perspectiva rapida a unui vaccin ne da astazi sperante. increderea si solidaritatea europeana ne ofera forta necesara sa recladim normalitatea

Klaus Iohannis a transmis un mesaj, printr-un colaj video postat peTwitter,in carelideri Uniunii Europene au indeamnatla solidaritate in eforturile de a opri pandemia de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )