Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cum spionau SUA economia Romaniei prin intermediul CIA in comunism

Adevărul Adevărul,
Cum spionau SUA economia Romaniei prin intermediul CIA in comunism

Obiectivele economice strategice ale Romaniei erau in atentia CIA, serviciul secret al SUA, in primii ani ai regimului comunist. Americanii aveau spioni in tara noastra care transmiteau informatii cu privire la productiile realizate in fabrici si in exploatarile miniere, de unde se extrageau minereuri foarte importante pentru economie. continuă pe Adevărul

Cum spionau Statele Unite economia Romaniei prin intermediul CIA in comunism

Obiectivele economice strategice ale Romaniei erau in atentia CIA, serviciul secret al SUA, in primii ani ai regimului comunist. Americanii aveau spioni in tara noastra care transmiteau informatii cu privire la productiile realizate in fabrici si in exploatarile miniere, de unde se extrageau minereuri foarte importante pentru economie.

Economia Romaniei creste pe steroizi

Romania a incheiat anul 2017 cu cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana si cu un avans mai mare decat al Chinei. insa, dupa cum spune si replica celebra, cu cat cazi mai de sus, cu atat te vei lovi mai tare. Este si parerea economistilor, cand vorbesc despre cifrele spectaculoase cu care avanseaza economia tarii.

Economia Romaniei a crescut anul trecut cu 7%, cea mai mare crestere din 2008. Am depasit pana si China

Produsul Intern Brut PIB) al Romaniei a crescut anul trecut cu 7%, comparativ cu anul 2016, acesta fiind cel mai mare avans din 2008 pana in prezent, arata primele estimari publicate miercuri de Institutul National de Statistica INS).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )