Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cum spionau Statele Unite economia Romaniei prin intermediul CIA in comunism

Adevărul Adevărul,
Cum spionau Statele Unite economia Romaniei prin intermediul CIA in comunism

Obiectivele economice strategice ale Romaniei erau in atentia CIA, serviciul secret al SUA, in primii ani ai regimului comunist. Americanii aveau spioni in tara noastra care transmiteau informatii cu privire la productiile realizate in fabrici si in exploatarile miniere, de unde se extrageau minereuri foarte importante pentru economie. continuă pe Adevărul

Cum spionau SUA economia Romaniei prin intermediul CIA in comunism

Obiectivele economice strategice ale Romaniei erau in atentia CIA, serviciul secret al SUA, in primii ani ai regimului comunist. Americanii aveau spioni in tara noastra care transmiteau informatii cu privire la productiile realizate in fabrici si in exploatarile miniere, de unde se extrageau minereuri foarte importante pentru economie.

Cum (mai) revolutionam accesul tinerilor la piata muncii? O posibila solutie din Statele Unite

Lipsa locurilor de munca si slaba pregatire a tinerilor pentru piata muncii afecteaza din ce in ce mai mult societatea si economia Romanei. Nu exista solutie universala dar putem invata si adapta din solutii deja implementate. Ashoka Fellow Rafael Alvarez din Statele Unite lucreaza cu unele din cele mai mari companii din America pentru a construi oportunitati si locuri de munca pentru mii de tineri din medii defavorizate.

Statele Unite ameninta cu un atac iminent. Cine este vizat

Statele Unite ale Americii ameninta cu un atac iminent in cazul in care presedintele sirian, Bashar al-Assad, va continua sa foloseasca arme chimice in razboiul civil din Siria. Evaluari publice si fotog.

13 cetateni rusi si 3 entitati rusesti, inculpate pentru presupus amestec in alegerile prezidentiale din Statele Unite

13 cetateni rusi si 3 entitati rusesti au fost inculpate de justitia americana pentru presupusa interferenta in alegerile prezidentiale din 2016 din Statele Unite, a anuntat vineri procurorul special care ancheteaza acest caz, Robert Mueller, el afirmand ca cei acuzati ar fi dus un razboi informational impotriva Statelor Unite in timpul alegerilor, cu scopul de a-l ajuta pe Donald Trump sa castige, potrivit CNBC.

Lavrov acuza Statele Unite ca vor sa izoleze o mare parte din teritoriul Siriei si sa ramana acolo pentru totdeauna

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov acuza Statele Unite ca incearca sa izoleze o mare parte din teritoriul Siriei in scopul de a infiinta o entitate autonoma cu sprijinul kurzilor.

Cum se foloseste Kremlinul de tragedia din Statele Unite. Conturi false din Rusia au invadat Twitter cu mesaje pro-arme dupa atacul din Parkland soldat cu 17 victime

Orice situatie de breaking news reprezinta o ocazie pentru troli pentru a capta atentia publica, pentru a prococa emotie si raspandi propaganda. Guvernul rus stie asta. Tinerii din Macedonia care fabrica fake news stiu asta. Si multumita operatiunilor de strangere de date din partea unor grupuri ca Alianta pentru Apararea Democratiei si RoBhat Labs, lumea intreaga afla toate astea, scrie publicatia americana Wired intr-un articol care demonteaza stirile false raspandite in retelele sociale din Statele Unite, in special pe Twitter.

Economia Romaniei creste pe steroizi

Romania a incheiat anul 2017 cu cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana si cu un avans mai mare decat al Chinei. insa, dupa cum spune si replica celebra, cu cat cazi mai de sus, cu atat te vei lovi mai tare. Este si parerea economistilor, cand vorbesc despre cifrele spectaculoase cu care avanseaza economia tarii.

Economia Romaniei a crescut anul trecut cu 7%, cea mai mare crestere din 2008. Am depasit pana si China

Produsul Intern Brut PIB) al Romaniei a crescut anul trecut cu 7%, comparativ cu anul 2016, acesta fiind cel mai mare avans din 2008 pana in prezent, arata primele estimari publicate miercuri de Institutul National de Statistica INS).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )