Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cum sunt realizate unele dintre cele mai frumoase fotografii

Playtech Playtech,
Cum sunt realizate unele dintre cele mai frumoase fotografii

Scenele din spatele unora dintre cele mai reusite fotografii nu sunt intotdeauna incantatoare. infiecare zi, news feed-urile din Facebook sunt invadate de zeci si zeci de fotografii care mai de care mai frumoase. Dar de cate ori ati fost curiosi in legatura cu cadrele in care au fost acestea realizate? O galerie aparuta de curand []. continuă pe Playtech

FOTO Rochie de mireasa ravisanta pentru una dintre cele mai frumoase tenismene din circuit

Au batut clopote de nunta pentru una dintre cele mai frumoase jucatoare din circuitul feminin, slovaca Dominika Cibulkova.

(P) Reteaua M247 ofera una dintre cele mai rapide conexiuni la internet din Europa

M247 detine una dintre cele mai performante si stabile retele din Europa oferind o conectivitate la Internet de ultima generatie, viteze foarte mari si latente scazute.

Unul dintre cele mai mari mistere ale Bibliei, pe punctul de a fi elucidat

Una dintre cele mai mari enigme biblice ar putea fi elucidata in curand, gratie unei descoperiri facute de oamenii de stiinta. Arheologii au descoperit un cimitir cu ramasitele a 200 de filisteni, populatie antica stabilita in sec. in sudul Palestinei, pe tarmul Marii Mediterane. Cercetarile care urmeaza sa fie efectuate ar putea [].

Arta cu telefonul: cele mai reusite poze facute cu iPhone-ul in 2016

Probabil ca si tu cunosti oameni care spun ca nu ai cum sa ridici fotografia la rang de arta cu un simplu telefon. Ei bine, fotografiile de mai joscontrazic aceasta viziune. Nu sunt realizate cu vreun aparat sofisticat, ci cu terminale Apple, despre care stim deja ca au camere foto excelente. Fie ca esti sau [].

Cezar Preda, noul presedinte al PNL Dambovita: Sunt un fel de Buddha acum

Noul presedinte al PNL Dambovita, partid care s-a confruntat cu unele dintre cele mai slabe rezultate din istorie la Alegerile Locale 2016, a spus ca are multe de facut. Se considera un fel de Buddha si declara razboi administratiei PSD din judet.

Cum sa alegi cele mai potrivite materiale de constructii?

Atunci cand vrei sa incepi o constructie, alegerea celor mai potrivite materiale de constructii este unul dintre cele mai importante aspecte. insa care sunt criteriile care fac materialele de constructii potrivite?.

Ce a vazut un GoPro dupa un an pe fundul oceanului

Camerele GoPro sunt considerate unele dintre cele mai rezistente din lume, mai ales cu accesoriile potrivite, dar cu siguranta nu au fost menite sa stea un an sub apa. De-a lungul anilor am vazut multe filmari interesante realizate cu ajutorul unor camere GoPro. Acest tip de clipuri sunt promovate intens online de catre creatorii camerelor, [].

Cele mai puternice zodii

Ti se pare ca pe unele persoane nu le afecteaza mai nimic din ceea ce li se intampla? Sunt mereu cu zambetul pe buze si au o solutie la orice. Asadar, afla care sunt cele mai puternice zodii!.

O plaja din Romania, in topul celor mai frumoase din lume

O singura plaja din Romania si-a facut loc intr-un top alaturi de cele mai exclusiviste portiuni de litoral din lume, scrie libertatea. ro. Alaturi de destinatii din Seychelles, Australia, Cook.

Arta cu iPhone: cele mai bune poze facute cu telefonul si cum poti sa obtii asa ceva

Competitia care premiaza cele mai bune fotografii facute cu iPhone sau iPad a ajuns la a noua editie. Iata cum poti invata sa faci unele aproape la fel de bune.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )