Libnet.ro
UNICEF

01:05

Finala Exatlon: Se stie deja cine are cele mai MARI SANSE si va fi declarat CASTIGATOR

B1 B1,
Finala Exatlon: Se stie deja cine are cele mai MARI SANSE si va fi declarat CASTIGATOR

Finala concursului Exatlon va fi transmisa in direct, saptamana viitoare, iar telespectatorii urmeaza sa decida soarta marelui castigator, care va primi 100. 000 de euro. Exatlon, revelatia momentul in. continuă pe B1

Cele mai ciudate trenduri in beauty de pe Instagram

Tehnologia a facut adevarate minuni in vietile noastre, dar exista si efecte secundare. De exemplu, cele mai ciudate trenduri in beauty si nu numai, devin acum virale din cauza Instagramului.

Reduceri televizoare eMAG. Cele mai bune oferte la cele cu diagonala mare

Magazinul online eMAG anunta oferte foarte avantajoase la mai multe categorii de electronice si electrocasnice. Iata care sunt cele mai avantajoase reduceri eMAG televizoare:.

VIDEO Cum a ajuns Vasluiul sa aiba unul dintre cele mai spectaculoase parcuri din Romania

Una dintre cele mai frumoase gradini publice din Romania se afla in municipiul Vaslui. Parcul Copou suferit transformari radicale in ultimii ani, iar titlul de frumusete i-a fost recunoscut la Gala a Asociatiei Municipiilor din Romania.

Cele mai reusite machiaje din filme: actori celebri care au ajuns de nerecunoscut

Actorii preferati ai multor cinefili au jucat tot felul de personaje. in diferite roluri ei ar trebui sa arate atat de diferit incat specialistii in machiaj au devenit cele mai importante piese in regia unui film cu pretentii.

Ce scandal! Una dintre cele mai importante jucatoare de tenis din lume si-a pierdut mintile si a distrus tot ce i-a iesit in cale, de fata cu mii de oameni - VIDEO

Karolina Pliskova a oferit unul dintre cele mai urate momente ale anului in tenisul feminin, miercuri, imediat dupa ce a fost eliminata de grecoaica Maria Sakkari din turul secund al turneului de la Roma, scor 3-6,.

VIDEO Omul a murit, dar vom ramane cu legenda: Cele mai frumoase comentarii ale lui Cristian Topescu

Romania a ramas, astazi, fara cel mai mare comentator sportiv din istoria tarii. Cristian Topescu a avut privilegiul de a relata unele dintre cele mai mari performante din istoria sportului romanesc.

Cele mai sarace state UE vor sa adere la zona euro

Romania a anuntat ca isi va prezenta strategia de aderare pana la finalul acestui an Cele mai sarace state membre ale Uniunii Europene si-au propus sa adere la zona euro, informeaza Bloomberg. Ultima este tara noastra, care, saptamana trecuta, a anuntat ca isi va prezenta strategia pana la sfarsitul anului, readucand in prim-plan o idee din 2015. Romania se alatura, astfel, Bulgariei si Croatiei, in cautarea unei cai care sa duca la aderarea la zona monedei unice.

Reduceri eMAG roboti de bucatarie. Cele mai bune oferte pe care le gasesti astazi

Daca vreti sa va cumparati un robot de bucatarie in aceasta perioada, trebuie sa analizati oferte eMAG. Iata, in acest articol, cateva dintre cele mai bune reduceri eMAG roboti de bucatarie:.

Cele mai ieftine orase europene pentru o escapada de weekend FOTO

Site-ul Post Office Tavel Money a lansat cel mai recent City Cost Barometer, care arata orasele cele mai accesibile pentru un city break in Europa.

Cele mai frecvente greseli comise de femei in dormitor

Experientele voastre din dormitor lasa mult de dorit? Este posibil ca de vina sa fii chiar tu. Iata care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac femeile in intimitate. O treime dintre femeile active din.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )