Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cum trebuie intretinute cele mai populare flori de toamna. Momentul ideal in care trebuie plantati si udati trandafirii

Adevărul Adevărul,
Cum trebuie intretinute cele mai populare flori de toamna. Momentul ideal in care trebuie plantati si udati trandafirii

Crizantema, dalia si trandafirul sunt in topul celor mai populare flori de toamna. Cum trebuie acestea ingrijite pentru a se mentine cat mai mult timp si ce conditii recomanda un specialist, aflati din articolul urmator. continuă pe Adevărul

Peste jumatate dintre utilizatorii de smartphone-uri nu mai instaleaza aplicatii. Care sunt cele mai populare descarcari din Romania

Un studiu recent publicat de americani ne arata situatia reala in ceea ce priveste descarcarea aplicatiilor noi, care isi fac aparitia pe AppStore sau Google Play.

Cele mai bune glume pornind de la scandalul micilor din Kaufland Odorheiu Secuiesc

Scandalul in care un blogger sustine ca nu a fost servit de o angajata Kaufland din Odorheiu Secuiesc pe motiv ca nu vorbea limba maghiara a aprins nu doar tensiunile etnice, ci si imaginatia internautilor, care au facut haz de necaz si au lansat cele mai bune glume pe subiecte. Va prezentam cateva dintre ele.

Cum sa ne curatam corect ochelarii? Iata cele mai tari trucuri

Purtatorii de ochelari stiu ca acestia se pot murdari si chiar distorsiona vederea din aceasta cauza. Iar uneori stergerea lor pur si simplu nu rezolva problema. Iata cele mai tari trucuri de curatare.

Cele mai apreciate scene de sex din Game of Thrones

Serialul Game of Thrones nu este doar despre lupta pentru putere, confruntarea cu mortii sau despre dragoni, ci si despre scene de sex incadrate in timpurile de odinioara. Iata-le pe cele mai apreciate! .

Domeniile cu cele mai multe firme in proceduri de insolventa

O analiza prezentata miercuri de compania de asigurare de credite Coface Romania indica principalele domenii in care s-au produs cele mai multe insolvente ale firmelor romanesti, in priele 6 luni ale anului 2017.

Unde sunt cele mai scumpe si cele mai ieftine chirii la locuinte? Topul cartierelor pe orase

Doar cateva zile ne mai despart de inceputul lunii septembrie, insa vanatoarea celor mai bune chirii a inceput deja. In cele de mai jos, o noua analiza Imobiliare. ro asupra acestui segment de piata prezinta o comparatie intre zonele cu cele.

Cele mai bune comedii din ultimii 30 de ani pe care sa le vezi si in 2017

E greu sa faci un top de filme fara sa fii putin subiectiv, chiar si cand vorbim de comedii. Am incercat sa le adun insa pe cele pe care ar trebui sa le vezi macar o data. Probabil ca exista o comedie pentru fiecare tip de umor si e imposibil sa nu gasesti una care [].

Scenariul dupa care se vor desfasura cele mai mari exercitii militare ruse, la frontiera cu NATO VIDEO

La 29 august, Statul Major al Belarusului a dezvaluit o harta geografica foarte ciudata. Langa Polonia la vest), Rusia la est) si Ucraina la sud), mai existau trei nume de trei state care nu exista: Vesbaria, Lubenia si Veisnoria. Acestea au fost inventate pentru exercitiul militar desfasurat in comun de armata rusa si cea belorusa, in cadrul manevrelor, numite sugestiv Zapad Vest) 2017 ce vor avea loc intre 14 si 20 septembrie.

VIDEO Scenariul dupa care se vor desfasura cele mai mari exercitii militare ruse, la frontiera cu NATO

La 29 august, Statul Major al Belarusului a dezvaluit o harta geografica foarte ciudata. Langa Polonia la vest), Rusia la est) si Ucraina la sud), mai existau trei nume de trei state care nu exista: Vesbaria, Lubenia si Veisnoria.

FOTO Unde se afla Valea Horoabei, unul dintre cele mai frumoase trasee nemarcate din Muntii Bucegi

Cine a mai fost pe Valea Horoabei din Muntii Bucegi stie ca zona este o oaza de liniste in mijlocul naturii. Este un colt de rai inca neatins de mana omului, declarat monument al naturii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )