Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a umilit-o Donald Trump pe Nadia Comaneci. Vedeta noastra i-a dat o replica dura VIDEO

Playtech Playtech,
Cum a umilit-o Donald Trump pe Nadia Comaneci. Vedeta noastra i-a dat o replica dura VIDEO

Nadia Comaneci, este in continuare una din cele mai importante ppersonalitati din gimnastica mondiala. Acum, ajunsa la 58 de ani, duce o viata frumoasa alaturi de sotul ei in Statele Unite ale Americii. in 2008, Nadia a decis sa participe in celebrul show The Apprentice, realizat de actualul presedinte american, Donald Trump. Nadia Comaneci fata-n-fata . continuă pe Playtech

Cum a putut, de fapt, Nadia Comaneci sa fuga din Romania. S-a aflat abia acum

La 31 de ani de la fuga Zeitei de la Montreal din Romania comunista, inca apar detalii despre evenimentul care a starnit atata rumoare in noiembrie 1989. Abia acum s-a aflat adevarul despre trecerea granitei in Ungaria a Nadiei Comaneci. La 28 de ani, Nadia Comaneci era prizoniera comunismului Desi era celebra in intreaga lume .

Relatia SUA-Romania. Ce ar insemna pentru tara noastra castigarea unui nou mandat de catre Donald Trump

Alegerile prezidentiale din SUA au o importanta miza si pentru Romania. Potrivit specialistilor in politica externa a SUA, o victorie a lui Donald Trump ar putea fi favorabila pentru interesele geostrategice.

Donald Trump, mutare bomba inainte de alegeri. Pe cine va demite daca va fi reales presedinte

Donald Trump se afla pe ultima suta de metri in campania pentru alegerile prezidentiale. Daca pana acum l-a sustinut, se pare ca Trump sugereaza ca ar dori sa il concedieze pe Fauci dupa alegeri. Donald Trump: Nu spuneti nimanui, dar o sa vedeti dupa alegeri Presedintele Donald Trump a sugerat multimii din Florida ca doreste .

Donald Trump si-a incheiat turneul electoral in lacrimi: Cred ca vom castiga tot. Cred ca maine vom avea una din cele mai mari victorii din istorie

Presedintele SUA, Donald Trump, si-a incheiat turneulelectoral in lacrimi la Grand Rapids, Michigan dupa miezul noptii. Nu ma faceti sa plang, le-a spus Trump sustinatorilor adunati.

DONALD TRUMP, DESPRE ATENTATUL DE LA VIENA: Atacurile raului trebuie sa inceteze

Presedintele american Donald Trump a denuntat pe Twitter inca un act de terorism josnic comis la Viena, unde un atentat terorist a facut doi morti luni seara, adaugand ca atacurile raului trebuie sa inceteze.

Alegeri SUA 2020. Ce s-a schimbat in sondaje: Donald Trump a mai recuperat in unele state-cheie, dar a pierdut teren in altele

Presedintele american Donald Trump a mai recuperat in sondajele nationale inainte de alegerile de pe 3 noiembrie in 9 din cele 12 state decisive pentru desemnarea unui castigator avand in vedere numarul de electori. Biden are insa un avans important si conduce in fata lui Trump in 10 din cele 12 state ce pot inclina balanta in favoarea unuia din candidati. Totodata, Biden are in plus 5. 6% din voturi populare fata de Hillary Clinton in 2016.

Donald Trump si radacinile sale germane

La sase mii de kilometri de Washington se afla comuna Kallstadt, unde au locuit bunicii lui Donald Trump. Acum patru ani, cand acesta a devenit presedintele SUA, primarul din localitate a promis ca va pune, in onoarea lui, o placa comemorativa pe casa bunicilor, insa doar cu conditia ca Trump sa faca ceva mare, pentru America si restul lumii. Cu doua saptamani inainte de alegerile prezidentiale din SUA, la Kallstadt nu e nicio urma de placa comemorativa, remarca Frankfurter Allgemeine Zeitung, intr-un reportaj. Oare sloganul Make America great again nu ii este primarului de ajuns?.

Miscari strategice in ziua votului din SUA. Donald Trump a atacat Curtea Suprema, iar Joe Biden a scris pe zidul casei in care a crescut

Donald Trump, presedintele american candidat pentru al doilea mandat si Joe Biden, contracandidatul democrat, au incercat, fiecare in felul sau, sa mobilizeze electoratul la urne pe parcursul zilei de 3 noiembrie.

Alegeri SUA 2020: Donald Trump recunoaste ca nu si-a pregatit un discurs de renuntare sau de acceptare

Presedintele american Donald Trump a recunoscut marti nu s-a gandit deocamdata la un discurs de renuntare sau la un discurs de acceptare pentru finalul zilei alegerilor prezidentiale din SUA, transmite dpa, potrivit Agerpres.

Alegeri SUA 2020. BIOGRAFIE: Donald Trump, America si principiul eu inainte de toate

Donald Trump, care nu se sfieste sa spuna despre sine ca unii cred ca este un adevarat geniu, a scris un capitol extraordinar din toate punctele de vedere - prin provocari, insulte si tweeturi ironice - al istoriei Statelor Unite, comenteaza AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )