Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare proiect din ultimii 25 de ani, in impas. Modernizarea retelei de apa, blocata, Ecoaqua cere 5 milioane lei

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare proiect din ultimii 25 de ani, in impas. Modernizarea retelei de apa, blocata, Ecoaqua cere 5 milioane lei

Cel mai mare proiect din ultimii 25 de ani care a transfromat Calarasiul intr-un imens santier ar putea ramane nefinalizat. Lucrarile la reteaua de apa si canalizare nu pot fi incheiate din lipsa de bani. Peste 5 milioane de lei mai sunt necesari pentru finalizarea investitiei. continuă pe Adevărul

SUA: Consumul de Coca-Cola, la cel mai scazut nivel din ultimii 30 de ani. Americanii aleg tot mai des sucurile de fructe sau bauturile energizante

Consumul de Coca-Cola din SUA a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 30 de ani. 2015 a fost al 11-lea an consecutiv in care consumul bauturii racoritoare a scazut, americanii alegand din ce in.

PanamaPapers: Cel mai mare protest din istoria Islandei, dupa ce premierul Gunnlaugsson a fost vizat de scurgerile de informatii. Cetatenii au inconjurat Parlamentul si cer demisia prim-ministrului (VIDEO, FOTO)

Mii de oameni s-au adunat in Reykjavik, capitala Islandei, scandalizati fiind de informatiile despre companiile offshore ale premierului, scoase la iveala de scurgerea de informatii cunoscuta drept Panama.

Lucrarile la cel mai mare parc din Estul Europei au fost sistate

Cel mai mare parc natural din estul Europei a intrat intr-un proces de modernizare dupa 100 de ani de inagurarea sa. Ministerul Culturii a precizat ca lucrarile au fost sistate, iar in zilele urmatoare va fi prezentat un raport privind lucrarile neconforme din Parcul Nicolae Romanescu.

Cel mai mare plan de reorganizare din istoria Arabiei Saudite: Proiectul ar urma sa aduca la buget 100 miliarde de dolari pe an

Pentru a diminua impactul negativ al scaderii preturilor petrolului, cel mai mare plan de reorganizare din istoria Arabiei Saudite ar putea duce la accelerarea taierii de subventii si impunerea mai multor taxe,.

Cel mai mare plan de reorganizare, din istoria Arabiei Saudite pentru a trece peste socul prabusirii pretului petrolului

Cel mai mare plan de reorganizare din istoria Arabiei Saudite ar urma sa accelereze tairea de subventii si sa impuna mai multe taxe, intr-o incercare de a diminua impactul negativ al scaderii preturilor petrolului, scrie Bloomberg.

HP a lansat Spectre, cel mai subtire laptop din piata

HP a anuntat marti laptop-ul Spectre, un ultraportabil cu ecran de 13,3 inci, 1,1 kg greutate si un pret ce porneste de la 1. 170 dolari. Modelul este cel mai subtire laptop din piata si poate fi comandat incepand cu 25 aprilie in SUA. HP reintra in zona laptop-urilor ultra-premium unde domina MacBook-urile. Preturile in Europa pornesc de l1 1. 199 euro, livrarile incep in iunie.

Cel mai bogat bancher din lume, brazilianul Joseph Safra, a fost inculpat pentru coruptie

Cel mai bogat bancher din lume, brazilianul Joseph Safra, este inculpat pentru coruptie. Acesta ar fi fost implicat intr-o presupusa schema de mituire a inspectorilor guvernamentali, relateaza Russia.

webPR: Maratonul DHL Stafeta Carpatilor sustine cel mai mare numar de sportivi paralimpici romani din istorie, calificati la Jocurile Paralimpice de la Rio!

DHL a dat start inscrierilor la Maratonul DHL Stafeta Carpatilor, unul din cele mai indragite evenimente de alergare montana din Romania, care are loc in Poiana Brasov, si se afla anul acesta la editia cu numarul 7.

Business Report: Ce sosele inutile se construiesc acum in Romania, in opinia angajatilor de la Drumuri; Dilema celui mai mare salariu din Romania; Clientii Mossack Fonseca, preponderent din BRICS si lumea araba

Bomba de sub ANAF: Mari companii sunt instiintate ca au pierdut, din oficiu, codul de TVA. Criteriile netransparente si secretul celor 4. Premiera: Un trader privat roman de energie a fost obligat sa renunte la clienti, din cauza datoriilor. ANRE a anuntat ca unii dintre clientii.

Cea mai mare investitie din Transilvania si-a deschis portile

Judetul Alba intra oficial in clasamentul judetelor care au atras cele mai mari investitii directe de tip greenfield din Romania. Reprezentantii concernului german Daimler au inaugurat festiv fabrica ridicata in municipiul Sebes. Aici, germanii vor produce cele mai moderne cutii de viteza din lume, cu noua trepte de viteza. Acestea vor fi instalate pe masinile Mercedes produse in intreaga lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )