Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cel mai mare plan de reorganizare din istoria Arabiei Saudite: Proiectul ar urma sa aduca la buget 100 miliarde de dolari pe an

B1 B1,
Cel mai mare plan de reorganizare din istoria Arabiei Saudite: Proiectul ar urma sa aduca la buget 100 miliarde de dolari pe an

Pentru a diminua impactul negativ al scaderii preturilor petrolului, cel mai mare plan de reorganizare din istoria Arabiei Saudite ar putea duce la accelerarea taierii de subventii si impunerea mai multor taxe,. continuă pe B1

Cel mai mare plan de reorganizare, din istoria Arabiei Saudite pentru a trece peste socul prabusirii pretului petrolului

Cel mai mare plan de reorganizare din istoria Arabiei Saudite ar urma sa accelereze tairea de subventii si sa impuna mai multe taxe, intr-o incercare de a diminua impactul negativ al scaderii preturilor petrolului, scrie Bloomberg.

Cel mai mare proiect din ultimii 25 de ani, in impas. Modernizarea retelei de apa, blocata, Ecoaqua cere 5 milioane lei

Cel mai mare proiect din ultimii 25 de ani care a transfromat Calarasiul intr-un imens santier ar putea ramane nefinalizat. Lucrarile la reteaua de apa si canalizare nu pot fi incheiate din lipsa de bani. Peste 5 milioane de lei mai sunt necesari pentru finalizarea investitiei.

Plus de 100 miliarde dolari pe an la bugetul Arabiei Saudite

Cel mai mare plan de reorganizare din istoria Arabiei Saudite ar urma sa accelereze taierea de subventii si sa impuna mai multe taxe, intr-o incercare de a diminua impactul negativ al scaderii preturilor petrolului, scrie Bloomberg, conform Mediafax.

Lucrarile la cel mai mare parc din Estul Europei au fost sistate

Cel mai mare parc natural din estul Europei a intrat intr-un proces de modernizare dupa 100 de ani de inagurarea sa. Ministerul Culturii a precizat ca lucrarile au fost sistate, iar in zilele urmatoare va fi prezentat un raport privind lucrarile neconforme din Parcul Nicolae Romanescu.

webPR: Maratonul DHL Stafeta Carpatilor sustine cel mai mare numar de sportivi paralimpici romani din istorie, calificati la Jocurile Paralimpice de la Rio!

DHL a dat start inscrierilor la Maratonul DHL Stafeta Carpatilor, unul din cele mai indragite evenimente de alergare montana din Romania, care are loc in Poiana Brasov, si se afla anul acesta la editia cu numarul 7.

Copenhaga, in topul oraselor cu cel mai scump transport public din lume (FOTO)

In urma unei statistici cu privire la pretul celor mai scumpe bilete pentru transportul in comun, Copenhaga se situeaza pe locul intai. Pentru un bilet de autobuz, tramvai sau metrou,.

PanamaPapers: Cel mai mare protest din istoria Islandei, dupa ce premierul Gunnlaugsson a fost vizat de scurgerile de informatii. Cetatenii au inconjurat Parlamentul si cer demisia prim-ministrului (VIDEO, FOTO)

Mii de oameni s-au adunat in Reykjavik, capitala Islandei, scandalizati fiind de informatiile despre companiile offshore ale premierului, scoase la iveala de scurgerea de informatii cunoscuta drept Panama.

Cel mai mare site de piraterie online se schimba dintr-un motiv incredibil!

The Pirate Bay are de gand sa contribuie la salvarea mediului inconjurator prin noul design de pe site, scrie playtech. roCunoscutul site de trrente The Pirate Bay se pare ca va adopta un nou design in curand,.

Arabia Saudita se pregateste pentru era post-petrol prin crearea celui mai mare fond suveran dn lume

Arabia Saudita se pregateste pentru era post-petrol creand cel mai mare fond suveran din lume, de 2. 000 de miliarde de dolari, informeaza The Independent. Fondul va reuni cele mai valoroase active ale.

Formula 1: Nico Rosberg, cel mai rapid in a doua sesiune de antrenamente pentru Marele Premiu al Statului Bahrein

Germanul Nico Rosberg Mercedes), castigator in Australia in primul Mare Premiu al sezonului de Formula 1, a semnat cel mai bun timp si in cea de-a doua sesiune de antrenamente libere, din cadrul Marelui Premiu al Bahrainului, dupa ce fusese cel mai rapid si in prima sesiune de vineri.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )