Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cum vrea Romania sa obtina cat mai multi bani de la UE. Setul de negociere al lui Iohannis in Consiliul European

Hotnews Hotnews,
 Cum vrea Romania sa obtina cat mai multi bani de la UE. Setul de negociere al lui Iohannis in Consiliul European

Continua negocierile pentru banii europeni, o sedinta a extraordinara a Consiliului European avand loc la Bruxelles in perioada 17-18 iulie. continuă pe Hotnews

Iohannis: Nu vor fi luate masuri care inhiba economia. Ma voi lupta la Bruxelles ca Romania sa obtina o suma cat mai consistenta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca nu vor fi luate masuri care inhiba economia si ca Guvernul doreste sa continuae masurile care vor fi duce la revigorarea economica.

Bani mai multi dupa criza. Anuntul de ultima ora: Romania este vizata

Pentru a depasi impactul major al crizei provocate de pandemia de noul coronavirus, Uniunea Europeana ar trebui sa dispuna de mai multe fonduri, reiese dintr-un sondaj de opinie comandat de Parlament. Majoritatea respondentilor 56%) cred ca sanatatea publica ar trebui sa fie pe primul loc, iar mai apoi redresarea economica. Pentru mai multe detalii, cititi-ne .

PNL a validat mai multi candidati la primarii de municipii resedinta de judet si la sefia Consiliilor judetene

Biroul Politic National BPN) al PNL a validat, joi, mai multi candidati la functia de primar de municipiu resedinta de judet si de presedinte al Consiliului judetean, conform g4media. ro.

Mai multi jurnalisti rusi care manifestau in sprijinul unui fost coleg au fost arestati. Ivan Safronov e acuzat de tradare si risca 20 de ani de inchisoare

Mai multi jurnalisti rusi care participau, luni, la o manifestatie pentru sustinerea fostului lor coleg Ivan Safronov, consilier la agentia spatiala Roskosmos, au fost ridicati de politisti si dusi la.

Mai multi ziaristi au fost arestati la un protest

Politia din Rusia a arestat luni mai multi ziaristi la o manifestatie pentru sustinerea fostului lor coleg Ivan Safronov, consilier la agentia spatiala Roskosmos, acuzat de tradare, informeaza AFP.

Batrana din Bihor a fost surprinsa in timp ce deschidea portbagajul si abandona mai multi pisoi in padure. Sacul era plin, probabil mai avea de aruncat!

O batrana din Bihor a fost surprinsa facand un gest de-a dreptul revoltator. Femeia a abandonat mai multi pisoi in padurea Tinca, dupa ce a deschis portbagajul si i-a scos de acolo. Doar ca.

Mediastandard.ro: Protestul anti-COVID din Piata Victoriei ne arata ca tot mai multi oameni cred in teorii conspirationiste

Protestul anti-COVID din weekendul ce tocmai a trecut a starnit o serie de reactii diverse: mediul online s-a amuzat de juxtapunerea personajelor prezente in Piata Victoriei, reprezentantii Guvernului au denuntat o tentativa de manipulare iar presa a atras atentia asupra pericolului la care oamenii se expun, prin refuzul de a purta masca intr-un spatiu aglomerat. insa manifestatia mai indica un fapt: teoriile conspirationiste nu mai sunt un pericol, ci o realitate, pe masura ce tot mai multi oameni se alatura miscarii negationiste.

La cat a ajuns pensia lui Mugur Isarescu. A crescut enorm in ultima perioada

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, s-a bucurat de mai multi bani in ultimul an fiscal. Dovada sta declaratia de avere, unde se vede ca veniturile obtinute de el, atat de la banca, cat si pensia, au crescut simtitor.

Sportivele din Romania care se trezesc cu bani pe card fara sa faca nimic. Ziua cea mare a venit

Asociata de Tenis Feminim WTA) a decis ca le va oferi un nou sprijin financiar jucatoarelor in aceasta saptamana. Potrivit informatiilor SpotMedia. ro, mai multe tenismene din Romania au fost informate ca in aceasta saptamana WTA le va vira o noua transa de bani din ajutorul oferit in perioada fara turnee. Sportivele din Romania care se .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )